Miksi valita hirsitalo?

Miksi kannattaisi valita juuri hirsitalo?

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN JA LUONNONLÄHEINEN

Puu on luonnonmukainen ja kestävä rakennusmateriaali, jonka jalostamiseen kuluu muihin rakennusmateriaaleihin verrattuna vähemmän energiaa. Puu on myös uusiutuva luonnonvara, joten hirsitalo on kaiken lisäksi myös erinomaisen ympäristöystävällinen ratkaisu.

TERVEELLINEN ELINYMPÄRISTÖ

Puu on ominaisuuksiltaan hyvä lämmöneriste ja kosteustasapainoa ylläpitävä materiaali, joten hirsitalo on siisti ja hengittävä. Sisätilojen suhteellinen kosteustasapaino on tärkeä viihtyvyyden kannalta. Hirsitalon sisäilma on kesäkaudella miellyttävän raikas ja talvella lämmin ja viihtyisä.

ALLERGISOIMATON JA ANTIBAKTEERINEN

Puu on allergisoimaton rakennusmateriaali, josta ei haihdu haitallisia yhdisteitä. Puu on antibakteerinen ja estää näin taudinaiheuttajien leviämisen hirsitaloissa. Hirsitalo on näiden ominaisuuksien johdosta erinomainen valinta lapsiperheiden ja myös allergiasta kärsivien ihmisten asunnoksi.

TODELLA KAUNIS

Hirsitalo voi olla perinteinen, nykyaikainen tai moderni, mutta varmaa on, että hirsitalo näyttää tyylistä riippumatta aina kauniilta ja ainutlaatuiselta. Hirsitalo sopii täydellisesti sekä kaupunki- että maaseutuympäristöön.

TRENDIKÄS JA AINUTLAATUINEN

Kestävä ja ympäristöystävällinen elämäntapa on yksi nykyajan trendejä. Puu on aitona luonnonmateriaalina aina massatuotannosta edukseen erottuva ja näyttävä.

KESTÄVÄ

Painumattomasta hirrestä rakennettu hirsitalo kestää sukupolvelta toiselle. Puu on ollut ihmiskunnan tärkein rakennusmateriaali jo tuhansien vuosien ajan.