Näin kaikki sai alkunsa

Vuonna 2020 kenkäsuunnittelija Minna Parikasta tuntui, että oli aika ottaa luova tauko. Sen seurauksena tapahtuneen yritystoiminnan lopettaminen jätti aukon, joka piti täyttää mielekkäällä tekemisellä. Eipä aikaakaan, kun Minna päätti täyttää tyhjiön hankkimalla tontin ja rakentamalla kakkoskodin!

Ensin piti löytää sopiva tontti. Jo kolmas tonttikäynti tärppäsi: hyvällä sijainnilla etelärannikolla vajaan tunnin matkan päästä Helsingistä löytyi kaunis ja hieman erikoinen saaritontti. Kaislikkojen ympäröimä saari on lähes kiinni mantereessa ja sinne vie pieni silta, jolla on pituutta vain muutama metri. Tonttikaupoissa ei aikailtu vaan ne tehtiin saman tien.

”Oikeastaan kyse oli heräteostoksesta. Olen nopea liikkeissäni ja toimin fiilispohjalta. Sillä miksei, kun kerran jokin tuntuu hyvältä!” Minna naurahtaa.

Tontin löydettyä piti suunnitella sille sopiva talo. Lisäksi piti löytää talolle rakentaja. Minnalla ei ole aiempaa kokemusta rakentamisesta, mutta hän etsi netistä CLT-rakentajia, jolloin Finnlog tuli vastaan. Finnlogin aiemmin rakentamat kohteet vakuuttivat Minnan ja hän ja päätti ottaa yhteyttä myynti-insinööri Marko Turuseen. Näin keskustelut Finnlogin kanssa lähtivät käyntiin.

Takaisin projektin esittelysivulle »