Finnlog CLT- ja hirsitalot: löydä talomalli, joka inspiroi oman kotisi suunnittelussa.

Villa Ilma

Yksikerroksinen CLT-elementeistä rakennettu talomalli Ilma on tilava asuinrakennus 2,9 m korkeine kattoineen. Tämä omakotitalo sopii esimerkiksi nelihenkiselle perheelle.

Katso lisää

Villa Aruna

Aruna on yksikerroksinen, CLT-elementtitalo (CLT eli monikerroslevy), johon korkeat yläpohjat luovat lisää tilavuutta. Rakennuksen keskeisenä osana on olohuone ruokahuoneineen, jonka ympärille on ryhmitetty kaikki muut tilat.

Katso lisää

Villa Eirene

Eirene on yksikerroksinen, CLT-elementeistä rakennettu talomalli, johon korkeat yläpohjat luovat lisää tilavuutta. Rakennuksen pohjakaava on jaettu kahteen osaan – toiselle puolelle jäävät makuuhuoneet ja toinen puoli on oleskelua ja ruokailua varten. 

Katso lisää

Villa Eithne

Eithne on moderni hirsitalo, jossa on isoja lasipintoja. Tämä talo soveltuu parhaiten kesämökkikäyttöön, mutta toimii hyvin myös ympärivuotisena asuintalona. Rakennuksen yleisilme on levollisen vaalea ja ilmava, luoden täydellisen ympäristön lomanviettoon ja arkisista toimista palautumiseen.

Katso lisää

Villa Medeina

Medeina on harjakattoinen hirsistä rakennettu talomalli, jonka todellisena katseenvangitsijana toimii lasinen päätyseinä. Se soveltuu ennen kaikkea vapaa-ajan asunnoksi, mutta siinä on tilaa kaikelle tarvittavalle, kun haluaa vetäytyä kaupungin melusta luonnon helmaan.

Katso lisää

Villa Lucia

Lucia on ulkomuodoltaan tasakattoinen, L-muotoinen yksikerroksinen talo. Tämän talon katseenvangitsija on tilava ja valoisa oleskelu- ja ruokailutila, josta on käynti terassille.

Katso lisää

Villa Belenus

Belenus on moderni sekä optimaalinen talomalli. Ulkomittojensa ja näyttävän lasijulkisivunsa ansiosta sopii Belenus hyvin sekä kaupunkiympäristöön että maaseudun kauniiseen luontoon.

Katso lisää

Villa Beyla

Beyla on minimalistisen moderni kapearunkoinen CLT-talo, joka sopii vaikkapa kapealle tontille kaupunkiympäristöön. Korkea olohuonetila ja suuret ikkunat antavat oleskelutiloille avaruutta.

Katso lisää

Villa Colleda

Rakennus on kubistinen ja selkeälinjainen CLT-elementeistä rakennettu talomalli. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat yhtenäisen valoisan oleskelutilan.

Katso lisää

Villa Rasa

Atriumtalon suojaisa sisäpiha antaa yksityisyyttä ja suojaa rakennetussa kaupunkiympäristössä.

Katso lisää

Villa Kronos

Kronos on talomalli, jonka suunnittelussa on huomioitu sen soveltuvuus kaupunkitilaan ja kapeammallekin tontille. Talo on kaksikerroksinen, rakenteeltaan siro, ja siihen on lähellä pääovea yhdistetty matalampi autokatos, jota jatkamalla voi tarvittaessa rakentaa toisenkin autopaikan tai vaikka suljetun vajan.

Katso lisää

Villa Hetena

Hetena on nykyaikainen tulkinta perinteisestä atriumtalosta, jossa talon tilat kiertävät rakennuksen keskelle rajautuvaa sisäpihaa. Atriumtalon perusmallin muodostaa L-mallinen talo. Yhdistämällä L-malli erilliseen saunarakennukseen ja kattamalla rakennusten väliset ulkotilat, saadaan talon keskelle rajattua viihtyisä sisäpiha. L-mallisen talon nurkkaan jää iso ja yhtenäinen oleskelualue, joka avautuu sekä sisäpihalle että talon ympäristöön. Vinoharjakatto, josta on leikattu avoin sisäpiha, […]

Katso lisää

Villa Elusu

Elusu on kolmesta kytketystä suorakulmaisesta hirsikehästä koostuva talomalli. Avoin oleskelutila keskimmäisessä hirsikehistä työntyy erkkerimäisesti pihan puolelle ja toiselle puolelle taloa rakennuskappaleiden väliin muodostuu sisäänkäyntipiha. Rakennuskokonaisuuden sisänurkkiin voidaan luontevasti toteuttaa katoksia ja terasseja.

Katso lisää

Villa Clota

Pienempi neljä huonetta käsittävä versio mallista Clota. Rakennus on kappalemainen ja veistoksellinen CLT-talo.

Katso lisää

Villa Sirene

Sirene on yleellinen ja persoonallinen modulaarinen talomalli, jossa makuuhuoneita ja aputiloja sisältävät hirsipalikat rakennuksen nurkissa rajaavat väliinsä rakennuksen läpi kulkevan ison ja avoimen oleskelutilan sekä kaksi katettua terassitilaa avoimen oleskelutilan kummallakin puolella.

Katso lisää

Villa Amma

Talolle on luonteenomaista jyrkkä harjakatto ja selkeä muoto. Terassia rajaava kuorirakenne muodostaa geometrisen kuvion, josta avautuu vaihtelevia näkymiä ympäröivään luontoon.

Katso lisää

Villa Selene

Talomalli Selenen muotokieli tuo klassiseen talomalliin nykyaikaista tyyliä, joka istuu ympäristöönsä niin kaupungissa kuin maaseudulla. Perinteisestä viistokattoisesta rakennustyylistä johdettu muoto ilman räystäitä ja tunnusomaisia ​​korostettuja päätyseiniä on jännittävä vaihtoehto klassisille ratkaisuille.

Katso lisää

Villa Rheda

Rheda on perinteistä suomalaista rintamamiestaloa nykyaikaisen puuarkkitehtuurin keinoin tulkitseva kompakti kaksikerroksinen kaupunkipientalo.

Katso lisää

Villa Danae

Talomalli Danae - raikas ja moderni pohjoismainen klassikko. Danaen arkkitehtuuri yhdistää klassisen talon muodon ja skandinaavisen muotoilun.

Katso lisää

Villa Villa Nero

Lähes 400 m2  omakotitalo on jaettu erillisiin yksikköihin näiden toimintojen perusteella: sisäänkäynti, asuintilat, makuutilat, kuntosalitila ja spa-osasto. Näitä osia voidaan käyttää ja järjestellä monella eri tavalla asiakkaan toivomusten mukaan.

Katso lisää

Villa Puinen lintu

Siinäpä on siipiä talossa! Yhdistämällä perinteet modernin arkkitehtuurikielen kanssa talomalli Puinen lintu sopii samanaikaisesti monenlaisiin ympäristöihin - sekä perinteisiin että nykyaikaisiin.

Katso lisää

Villa Devana

Talolle on luonteenomaista perinteinen harjakatto ja yksinkertainen, maanläheinen muotokieli. Suorakaiteenmuotoinen pohjaratkaisu on selkeä ja käytännöllinen.

Katso lisää

Villa Pitkä-lyhyt-pitkä

Tämä koti on lämmin ja turvallinen paikka kaikille, missä puumateriaalin läsnäolo luo rauhallisen tunnelman.

Katso lisää

Villa Karhupää

Rakennuksen muoto mahdollistaa kauniit näkymät kaikkialta päärakennuksesta. Olohuoneesta, ruokailutilasta ja saunasta pääsee tilavalle terassille.

Katso lisää

Villa Canopus

Omakotitalo, jossa yhdistyvät suorat muodot ja ulkonevat tilaosat. Talo on suunniteltu kaupunkiolosuhteisiin.

Katso lisää

Villa Janus

Talomalli Janus yhdistää kahden erilaisen rakennuksen visuaaliset ominaisuudet: minimalistisen talon ulkokuori on päällystetty kevyellä vanerilla, mutta taustalevyt ovat valmistettu Finnlogin lamellihirsistä. Tämä ratkaisu tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa rakennus kaupunkiympäristöön, jossa perinteisiä hirsitaloja ei voida rakentaa paikallisten rakennusmääräysten vuoksi.

Katso lisää

Villa Cleena

Cleena on moderni ja minimalistinen talo, joka on rakennettu toimivasti kahteen kerrokseen. Tämä tilava talo sopii esimerkiksi nelihenkiselle perheelle.

Katso lisää

Villa Ajari

Ajari on nykyaikainen, yksikerroksinen hirsistä rakennettu talomalli, jonka julkisivua elävöittävät isot lasipinnat. Asunto on osoitus siitä, että hirsitalon voi rakentaa myös modernilla tyylillä.

Katso lisää

Villa Elegua

Elegua:n suunnittelussa tavoitteena on ollut muodostaa kompaktille pientalolle mahdollisimman tilava ja valoisa oleskelualue, joka saa rakennuksen tuntumaan kokoaan suuremmalta.

Katso lisää