Meidän tarina - Finnlog Suomi

Meidän tarina

Finnlog toimii hirsitalojen ja CLT-elementtitalojen suunnitteluratkaisujen kehittämisen, myynnin ja rakentamisen alalla. Keskitymme osaltamme uudenlaisen puuarkkitehtuurin kehittämiseen ja haluamme erottua sen kautta eduksemme.

Finnlog on rakentanut Suomessa hirsitaloja jo 15 toimeliaan vuoden ajan. Rakentamisen asiantuntijoillamme on pitkäaikainen kokemus alalta ja suurin osa tiimistämme on toiminut yrityksen palveluksessa jo sen perustamisesta lähtien. On hyvin tärkeää, että laadukas ja arvokas materiaali asennetaan rakennusurakan aikana oikein ja taidolla. Koulutusohjelmat sekä yhteistyö lukuisien alojen asiantuntijoiden kanssa (muun muassa energiatehokkuuden parantamiseen liittyen) luovat parhaat edellytykset laadukkaan rakennuspalvelun tarjoamiseen.

Perusarvomme luovat toimivan pohjan yrityksemme kestävälle kehitykselle:

  • Ympäristöystävällinen ja luonnonmukainen elinympäristö
    Talomme – sinun kotisi – ovat ympäristöä säästäviä ja valmistettu puhtaista luonnonmateriaaleista
  • Monipuolisen luovuuden ja jatkuvan kehityksen tukeminen
    Yrityksemme haluaa suunnata katseensa kauas tulevaisuuteen, kehittää jatkuvasti uutta ja uudistaa CLT- ja hirsitalojen arkkitehtuuria
  • Rehellisyys ja avoimuus
    Pidämme tärkeänä rehellistä ja avointa asiointia oman tiimimme sisällä, sekä suhteissamme asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihimme

Finnlogin logo symbolisoi Pohjoismaiden pitkäaikaisia perinteitä hirsitalojen rakentamisessa, turvallisuutta ja suojaa tarjoavaa kotia ja yhdistää nykyaikaisen arkkitehtuurin perinteiseen hirsirakentamiseen.

Me luomme sinulle unelmiesi kodin!