Meidän tarinamme

Finnlog on modernin puuarkkitehtuurin suunnannäyttäjä. Toimimme hirsitalojen ja CLT-elementtitalojen suunnitteluratkaisujen kehittämisen, myynnin ja rakentamisen alalla. Keskitymme osaltamme uudenlaisen puuarkkitehtuurin kehittämiseen ja haluamme erottua sen kautta eduksemme.

Finnlog on rakentanut Suomessa hirsitaloja jo 15 vuoden ajan. Rakentamisen asiantuntijoillamme on pitkäaikainen kokemus alalta, ja suurin osa tiimistämme on toiminut yrityksen palveluksessa jo sen perustamisesta lähtien.

On hyvin tärkeää, että laadukas ja arvokas materiaali asennetaan oikein ja taidolla. Koulutusohjelmat ja yhteistyö lukuisien alojen asiantuntijoiden kanssa (muun muassa energiatehokkuuden parantamiseen liittyen) luovat parhaat edellytykset laadukkaan rakennuspalvelun tarjoamiseen.

Perusarvomme luovat toimivan pohjan yrityksemme kestävälle kehitykselle:

  • Ympäristöystävällinen ja luonnonmukainen elinympäristö
    Talomme – sinun kotisi – ovat ympäristöä säästäviä ja valmistettu puhtaista luonnonmateriaaleista
  • Monipuolisen luovuuden ja jatkuvan kehityksen tukeminen
    Yrityksemme haluaa suunnata katseensa kauas tulevaisuuteen, kehittää jatkuvasti uutta ja uudistaa CLT- ja hirsitalojen arkkitehtuuria
  • Rehellisyys ja avoimuus
    Pidämme tärkeänä rehellistä ja avointa asiointia oman tiimimme sisällä sekä suhteissamme asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihimme

Finnlogin logo symbolisoi Pohjoismaiden pitkäaikaisia perinteitä hirsitalojen rakentamisessa, turvallisuutta ja suojaa tarjoavaa kotia ja yhdistää nykyaikaisen arkkitehtuurin perinteiseen hirsirakentamiseen.

Lue täältä, miksi sinun kannattaa valita juuri Finnlog

Me luomme sinulle unelmiesi kodin!