MUUTTOVALMIS

Avaimet käteen -talo: unelmat todeksi helpolla tavalla

Avaimet käteen -talo on vaivaton ja nopea valinta, kun haluaa itselleen unelmien kodin. Muuttovalmis-ratkaisu sopii myös silloin, kun asiakas haluaa aidosti yksilöllisen ja uniikin omakotitalon tai kakkosasunnon. Toteuttamamme kohteet ovat persoonallisia eikä samanlaisia tule vastaan muualla, siitä pitävät arkkitehtimme huolen.

Jos mielessä on visio, jota muut rakennuttajat eivät ole pystyneet toteuttamaan, olemme täällä juuri sellaisia tilanteita varten. Meille mikään suunnitelma tai tontti ei ole liian haastava. Emme ole sidottuja tuoterajoituksiin eikä asiakkaan tarvitse tyytyä vain tiettyihin, ennalta määrättyihin materiaalivalintoihin. Tämä varmistaa sen, että avullamme saa aidosti omannäköisen talon. Toteutamme haaveet luotettavasti ja asiakkaalle helpolla tavalla, hänen tehtäväkseen jää ainoastaan iloita uudesta kodistaan.  

Asiakkaamme ei jää koskaan yksin

Omakotitalon rakentaminen on vuosi vuodelta vaativampaa. Rakennuslupaa varten vaaditaan jatkuvasti yksityiskohtaisempia suunnitelmia. Kunnalliset rakennusvalvonnat edellyttävät omakotitalon rakentamisessa perinpohjaista tietoa rakennusalasta, rakennuksista ja niiden rakenteista.

Tilaaja jää helposti omakotitalon rakennuttamisessa yksin. Pankit vaativat lainanottokyvyn arviointia varten tietoja talon lopullisista rakennuskustannuksista. Näistä syistä asiakkaat haluavat yhä useammin rakennuttaa talonsa avaimet käteen -hankkeena. Emme jätä asiakastamme koskaan yksin.

Valitse vain sisustusmateriaalit

Finnlogin päätoimialaa on yksilöllisten CLT- ja hirsitalojen suunnitteleminen ja rakentaminen alusta loppuun. Kaikkien rakennustöiden toteuttamisen ohella huolehdimme myös tarvittavien materiaalien hankinnasta, projektinhallinnasta, aliurakoitsijoiden valvonnasta ja töiden valmistumisesta sovitussa aikataulussa.

Saat kaiken tarvittavan suunnittelusta lähtien aina viimeistelyyn asti saman katon alta. Rakennamme talot parhaiden valmistajien tuottamasta suomalaisesta lamellihirrestä ja CLT:stä, mikä varmistaa sen, että talosi on huippulaatua.

Avaimet käteen -ratkaisun ansiosta asiakkaalla on mahdollisuus säästää aikaa ja vaivaa, ja tehdä juuri niitä asioita joissa itse on hyvä. Asiakkaan tehtäväksi jää vain sisustusmateriaalien valinta, ja Finnlog hoitaa kaiken muun.

Haluatko unelmiesi kodin? Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton konsultaatiotapaaminen!