MUUTTOVALMIS

 

Omakotitalon rakentaminen on vuosi vuodelta vaativampaa. Rakennuslupaa varten vaaditaan jatkuvasti yksityiskohtaisempia suunnitelmia. Kunnalliset rakennusvalvonnat edellyttävät omakotitalon rakentamisessa perinpohjaista tietoa rakennusalasta, rakennuksista ja niiden rakenteista. Tilaaja jää helposti omakotitalon rakennuttamisessa yksin. Pankit vaativat lainanottokyvyn arviointia varten tietoja talon lopullisista rakennuskustannuksista. Näistä syistä asiakkaat haluavat yhä useammin rakennuttaa talonsa avaimet käteen -hankkeena.

Finnlogin päätoimialaa on pientalojen suunnitteleminen ja rakentaminen alusta loppuun.  Kaikkien rakennustöiden toteuttamisen ohella huolehdimme myös tarvittavien materiaalien hankinnasta, projektin hallinnasta, aliurakoitsijoiden valvonnasta ja töiden valmistumisesta sovitussa aikataulussa.

Avaimet käteen -ratkaisun ansiosta asiakkaalla on mahdollisuus säästää aikaa ja vaivaa, ja tehdä juuri niitä asioita joissa itse on hyvä. Asiakkaan tehtäväksi jää vain sisustusmateriaalien valinta, ja Finnlog hoitaa kaiken muun.