Palvelut

TALO TOIVEIDESI MUKAAN

Jokainen tontti on yksilö, johon pitää rakentaa käyttäjille ja ympäristölle sopiva talo. Me Finnlogilla voimme suunnitella sinulle CLT- tai hirsitalon alusta alkaen. Tai voimme löytää hyvän ratkaisun muokkaamalla olevassa olevia Finnlogin talomalleja tontille sopivaksi.

ULKOA VALMIS

Finnlog antaa rakentamilleen taloille takuun. Siksi haluamme aina rakentaa itse vähintään talon vaativimmat rakenteet vesikatteineen.

LEVYVALMIS

Levyvalmis toimitus tarkoittaa, että teemme perustukset, pystytämme seinät ja asennamme katon, ikkunat ja ulko-ovet, eristämme talon ja valamme lattian, ja rakennamme kaikki väliseinät levypinnoille tai muulle valitulle sisäseinämateriaalille saakka.

MUUTTOVALMIS KOTI

Omakotitalon rakentaminen on vuosi vuodelta vaativampaa. Rakennuslupaa varten vaaditaan jatkuvasti yksityiskohtaisempia suunnitelmia. Kunnalliset rakennusvalvonnat edellyttävät omakotitalon rakentamisessa perinpohjaista tietoa rakennusalasta, rakennuksista ja niiden rakenteista.

ARKKITEHTONINEN SUUNNITTELU

Talon rakentaminen alkaa suunnittelusta ja sen aikana päätettävistä arkkitehtonisista ratkaisuista.

SOVI TAPAAMINEN

Finnlogin suunnittelun ja rakentamisen asiantuntijat ovat täällä sinua varten. Etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu!