Miksi Finnlog?

Miksi kannattaa valita juuri Finnlog?

Joustava kumppani ja saumaton tiimityö

Pienenä yrityksenä Finnlog on joustava kumppani kodin rakentamiseen. Me tunnemme kaikki tekijämme työmailla, sillä kaikki suunnittelijat ja kirvesmiehet ovat omilla palkkalistoillamme. Valitsemme aina kuhunkin taloprojektiin sopivimmat tekijät. Tiivis porukkamme takaa saumattoman yhteistyön suunnittelijoiden ja työmaahenkilöstön välillä kaikissa projektin vaiheissa.

Olemme kaikessa tekemisessämme joustavia, kuuntelevia ja neuvottelevia. Jos haluat kotiisi esimerkiksi erikoisempia materiaaleja tai muita yksilöllisiä ratkaisuja, asennamme ne mielellämme puolestasi!

Meidän kanssamme sinun ei tarvitse miettiä virastoaikoja tai odottaa, kun asioita pallotellaan ympäri organisaatiota, vaan lupaamme, että saat meidät aina kiinni!

Pitkäaikainen kansainvälinen työkokemus ja kokeneet rakentajat

Finnlog on rakentanut hirsitaloja ja CLT-taloja Suomessa jo 15 vuoden ajan. Olemme kokenut hirsirakentaja, joka on rakentanut pelkästään Suomeen yli tuhat hirsitaloa.

Finnlog toimii aktiivisesti Suomessa, Saksassa, Virossa ja Venäjällä. Ammennamme näiltä alueilta parhaat puolet suunnitteluun ja rakennusmateriaalien käyttöön. Käytämme korkeatasoisia materiaaleja ja arvokkaampia valmistusmenetelmiä, mutta rakennamme siitä huolimatta omakotitalot 1–2 kuukautta massarakentajia nopeammin.

Tiimimme tärkein arvo on pitkäaikainen alan kokemus. Finnlogin talonrakentajien kokemukseen on helppo luottaa: teknisten asiantuntijoidemme keskimääräinen työkokemus alalta on yli viisi vuotta ja jokainen työryhmä rakentaa vuoden aikana vähintään kymmenen taloa.

Arvostettu suomalainen laatu ja 10 vuoden tehtaan takuu

Arvostamme kestävää kehitystä ja vakaan laatutason ylläpitämistä. Siksi annamme rakentamillemme taloille parhaan takuun ja korjaamme aina mahdolliset virheet.

Käytämme taloissamme suomalaista lamellihirttä, jonka viimeistelyssä käytetään nykyaikaista teknologiaa. Olemme lisäksi kehittäneet ja ottaneet käyttöön uusimman hirsien liimausteknologian. Käyttämämme materiaalit tarkastaa Suomessa valtakunnallinen valvontaelin. 

Finnlogin talojen kantaville puurakenteille annamme 10 vuoden tehtaan takuun! Tällaisen takuun voi antaa vain yritys, joka on toiminut alalla jo pitkään ja luottaa täysin tuotteiden pysyvään laatuun.

Kansainvälisesti sertifioitu ja turvallinen valinta

Finnlog tarjoaa hirsitalojen rakentamiseen Eurofinsin myöntämän Euroopan teknisen hyväksynnän. Eurooppalainen tekninen hyväksyntä ETA-12/0353” takaa CE-merkinnän saaneet materiaalit. Nämä asiakirjat ovat todisteena siitä, että jokainen Finnlogin rakentama talo täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset.

Yritys Bisnode Finland Oy on vuonna 2018 myöntänyt Finnlogin CLT- ja hirsitaloille alhaisimman luottoriskin luottoluokituksen, mikä kuvastaa yrityksen luottoriskiä Dun & Bradstreetin luottoriskiluokituksen perusteella. Voit tutustua sertifikaatteihin täällä.

Palkittu arkkitehtuuri

Yhteistyö lukuisten suomalaisten ja muiden maiden tunnettujen arkkitehtien kanssa on auttanut Finnlogia luomaan ainutlaatuisen ja näyttävän puuarkkitehtuurin. Innovatiivisuuden lisäksi arkkitehtuuri tarjoaa käyttömukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Finnlogin ainutlaatuiset ja energiatehokkaat CLT- ja hirsitalot ovat ansainneet merkittäviä palkintoja ja tunnustusta myös arkkitehtuurikilpailuissa.

Yksilöllisiä ja laadukkaita koteja

Mielestämme talo pitää aina räätälöidä asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Emme rakenna mahdollisimman halpoja taloja, vaan korkeatasoisia ja asujansa näköisiä koteja. 

Emme ole sidottuja tuoterajoituksiin, vaan rakennamme juuri sellaisen kodin kuin sinä haluat. Käytämme runkomateriaalina parhaiden valmistajien hirttä, joka valitaan jokaiseen kohteeseen yksilöllisesti ja omien rakennesuunnittelijoidemme suunnitelmien mukaisesti.

Kaikki kätevästi samasta paikasta

Finnlog tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaikki talon rakentamisen työt aina suunnittelusta sisäviimeistelyyn. Lähdemme aina liikkelle asiakkaan tarpeista ja toiveista. Sinun ei tarvitse huolehtia edes tarvittavien asiakirjojen hankkimisesta, me hoidamme senkin puolen!

Finnlog on toimija, johon voit luottaa! Tutustu tarjoamiimme palveluihin täällä.