Miksi Finnlog?

Miksi kannattaa valita juuri Finnlog?

Pitkäaikainen kansainvälinen työkokemus ja kokeneet rakentajat

Finnlog on rakentanut hirsitaloja ja CLT-taloja Suomessa jo 20 vuoden ajan. Olemme kokenut hirsirakentaja, joka on rakentanut pelkästään Suomeen yli tuhat hirsitaloa.

Finnlog toimii aktiivisesti Suomessa, Saksassa ja Virossa. Ammennamme näiltä alueilta parhaat puolet suunnitteluun ja rakennusmateriaalien käyttöön. Käytämme korkeatasoisia materiaaleja ja arvokkaampia valmistusmenetelmiä, mutta rakennamme siitä huolimatta omakotitalot 2-3 kuukautta massarakentajia nopeammin.

Tiimimme tärkein arvo on pitkäaikainen alan kokemus. Finnlogin talonrakentajien kokemukseen on helppo luottaa: teknisten asiantuntijoidemme keskimääräinen työkokemus alalta on yli 10 vuotta ja jokainen työryhmä rakentaa vuoden aikana vähintään kymmenen taloa.

Joustava kumppani ja saumaton tiimityö

Pienenä yrityksenä Finnlog on joustava kumppani kodin rakentamiseen. Me tunnemme kaikki tekijämme työmailla, sillä kaikki suunnittelijat ja kirvesmiehet ovat omilla palkkalistoillamme. Valitsemme aina kuhunkin taloprojektiin sopivimmat tekijät. Tiivis porukkamme takaa saumattoman yhteistyön suunnittelijoiden ja työmaahenkilöstön välillä kaikissa projektin vaiheissa.

Olemme kaikessa tekemisessämme joustavia, kuuntelevia ja neuvottelevia. Jos haluat kotiisi esimerkiksi erikoisempia materiaaleja tai muita yksilöllisiä ratkaisuja, asennamme ne mielellämme puolestasi!

Meidän kanssamme sinun ei tarvitse miettiä virastoaikoja tai odottaa, kun asioita pallotellaan ympäri organisaatiota, vaan lupaamme, että saat meidät aina kiinni!

Arvostettu suomalainen laatu 

Arvostamme kestävää kehitystä ja vakaan laatutason ylläpitämistä. Siksi annamme rakentamillemme taloille parhaan takuun ja korjaamme aina mahdolliset virheet. Finnlogin lamellihirret ja CLT valmistetaan Suomessa ja valitsemme käytetyistä puumateriaaleista parhaimmat. CLT:n viimeistelyssä käytetään nykyaikaista teknologiaa, jonka olemme kehittäneet. Se mahdollistaa puun liimaamisen viidessä minuutissa aiemman neljän tunnin sijaan.

Kansainvälisesti sertifioitu ja turvallinen valinta

Finnlog tarjoaa hirsitalojen rakentamiseen Eurofinsin myöntämän Euroopan teknisen hyväksynnän. Eurooppalainen tekninen hyväksyntä ETA-12/0353” takaa CE-merkinnän saaneet materiaalit. Nämä asiakirjat ovat todisteena siitä, että jokainen Finnlogin rakentama talo täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset.

”Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.

Finnlog kuuluu AA-luottoluokkaan (Dun & Brandstreet Finland Oy), joka kuvastaa kyvykkyyttä selviytyä taloudellisista velvoitteista. Yritys on tällöin maksukykyinen ja luotettava.

Yritys Dun & Brandstreet Finland (ent. Bisnode Finland Oy) on vuonna 2023 myöntänyt Finnlogin CLT- ja hirsitaloille hyvän luottokelpoisuuden luottoluokituksen, mikä kuvastaa yrityksen luottoriskiä Dun & Bradstreetin luottoriskiluokituksen perusteella. Voit tutustua sertifikaatteihin täällä.

Palkittu arkkitehtuuri

Yhteistyö lukuisten suomalaisten ja muiden maiden tunnettujen arkkitehtien kanssa on auttanut Finnlogia luomaan ainutlaatuista ja näyttävää puuarkkitehtuuria. Innovatiivisuuden lisäksi arkkitehtuuri tarjoaa käyttömukavuutta ja käytännöllisyyttä. Talomme omat arkkitehdit osaavat jo suunnitteluvaiheessa miettiä kokonaisuutta myös rakentamisen näkökulmasta ja ehdottaa suunnitelmaan sopivia rakennusmateriaaleja. 

Finnlogin ainutlaatuiset ja energiatehokkaat CLT- ja hirsitalot ovat ansainneet merkittäviä palkintoja ja tunnustusta myös arkkitehtuurikilpailuissa.

Yksilöllisiä ja laadukkaita koteja

Mielestämme talo pitää aina räätälöidä asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Emme rakenna mahdollisimman halpoja taloja, vaan korkeatasoisia ja asujansa näköisiä koteja. 

Emme ole sidottuja tuoterajoituksiin, vaan rakennamme juuri sellaisen kodin kuin sinä haluat. Käytämme runkomateriaalina parhaiden valmistajien hirttä ja CLT:tä, joka valitaan jokaiseen kohteeseen yksilöllisesti ja omien rakennesuunnittelijoidemme suunnitelmien mukaisesti.

Toteutamme asiakkaan toiveet ja visiot, riippumatta siitä, kuinka yksilöllisiä ne ovat. 

Kaikki kätevästi samasta paikasta

Finnlog tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaikki talon rakentamisen työt aina suunnittelusta sisäviimeistelyyn. Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja toiveista. Sinun ei tarvitse huolehtia edes tarvittavien asiakirjojen hankkimisesta, me hoidamme senkin puolen!

Finnlog on toimija, johon voit luottaa! Tutustu tarjoamiimme palveluihin täällä.