Finnlog CLT- ja hirsitalot

BLOGI

Finnlogin blogista löydät artikkeleita rakentamisen eri vaiheista. Saat vinkkejä ja lisätietoa omiin suunnitelmiisi.

FINNLOGIN EDUT

Olemme erikoistuneet hirsi- ja CLT-talojen rakentamiseen. Olemme toimineet Suomessa jo 15 vuoden ajan ja lisäksi toimimme myös ulkomaisilla markkinoilla, kuten Saksassa ja Virossa.

SERTIFIKAATIT

Finnlog yrityksena on kansainvälisesti sertifioitu ja turvallinen valinta. Rakennusalalla sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.

MEIDÄN TARINAMME

Finnlog toimii hirsitalojen ja CLT-elementtitalojen suunnitteluratkaisujen kehittämisen, myynnin ja rakentamisen alalla. Keskitymme osaltamme uudenlaisen puuarkkitehtuurin kehittämiseen ja haluamme erottua sen kautta eduksemme.

HENKILÖKUNTA

Finnlogin henkilökunta on sitoutunutta ja meillä on pieni vaihtuvuus rakentajissa sekä yhteistyökumppaneissa. Myyntitiimimme on mielellään aina apunasi urakan ajan.

EAS

Hankkeen lyhyt kuvaus ja tavoite: yhtiön strategisena tavoitteena on kehittää uutuustuotteena CLT-rakennusten suunnittelu, valmistus ja kokoaminen sekä rakentaminen. Tämän lisäksi tavoitteena on päästä mukaan ulkomaisille markkinoille, ensisijaisesti Suomen puutalomarkkinoille, vuoden 2019 aikana.