Ikkunat paikalleen ja talo säältä suojaan

Villa Luellan rakennustyöt etenevät ikkunoihin ja liukuoviin

Syyskuun alussa Minna Parikan Villa Luellan ikkunat asennettiin paikalleen. Puuikkunat tilattiin Lasita Akenilta, joka on toimittanut niitä Finnlogin kohteisiin jo pitkän ajan. Lasita Akenin tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne valmistetaan aina kohteen mukaan. Ruuhkaisesta toimitustilanteesta huolimatta ikkunoiden toimitusaika oli kuutisen viikkoa. Finnlogin omat rakentajat hoitivat ikkunoiden asennuksen paikalleen.

Toimitus sisälsi kaikki Villa Luellan DK-ikkunat, lasielementit Frame-ratkaisulle sekä ison lasiliukuoven. Erikoista tilauksessa oli ikkunoiden vaaleanpunainen mittatilausväri, joka oli Minnan määrittämä RAL-sävy. Väri on sama herkullinen vaaleanpunainen, mitä myös talon julkisivu tule kauttaaltaan olemaan.

lasita ikkunat Villa Luella

Näyttävyyttä ja valoa liukuovilla

Iso Skyline-liukuovi tulee talon alakerrassa sijaitsevan tupamaisen tilan yhdelle seinustalle, ja sen kautta sisätilat laajenevat terassille, mikä on varsin kiva ja toimiva ratkaisu.

”Lasista Skyline-liukuovi on aito panoraamaliukuovi. Kyseessä on meidän oma tuotteemme. Sen järjestelmä on hyvin käyttäjäystävällinen, sillä avautuva ovikehys liukuu matalaan kynnykseen upotetussa väylässä erittäin helposti. Lisäksi Skyline-liukuoven kaikki profiilit ovat erityisen kapeita, mikä takaa minimalistisen ja valorikkaan ratkaisun”, kertoo Lasita Akenin myyntijohtaja Janis Selge.

Lasiliukuoven kahvan malli ja sävy ovat myös hieno Minnan valitsema yksityiskohta. Sisätiloissa ikkunoiden karmien murrettu pinkin sävy näyttää todella kauniilta vaalean CLT-puupinnan kanssa, ja antaa vihjeitä Villa Luellan sisustuksen sävymaailmasta, jonka Minna on suunnitellut.

Villa Luellan ikkunoiden yllä näkyy julkisivua koristavat piparkakkumaiset muodot. Ne antavat talolle hauskan ilmeen ja ovat hieno yksityiskohta myös talon sisätiloissa.

Takaisin projektin esittelysivulle »