10 syytä valita Finnlog

10 syytä valita Finnlog

Oman kodin rakentaminen on suuri investointi. Koti ja sen rakentaja kannattaa siksi valita huolella. Listasimme 10 syytä kääntyä meidän puoleemme!

1. Finnlog on joustava kumppani

Pienenä yrityksenä Finnlog on joustava kumppani kodin rakentamiseen. Me tunnemme kaikki tekijämme työmailla, sillä kaikki suunnittelijat ja kirvesmiehet ovat omilla palkkalistoillamme. Valitsemme aina kuhunkin taloprojektiin sopivimmat tekijät. Tiivis porukkamme takaa saumattoman yhteistyön suunnittelijoiden ja työmaahenkilöstön välillä kaikissa projektin vaiheissa.

2. Meidän kanssamme on helppo sopia asioista

Olemme kaikessa tekemisessämme joustavia, kuuntelevia ja neuvottelevia. Jos haluat kotiisi esimerkiksi erikoisempia materiaaleja tai muita yksilöllisiä ratkaisuja, asennamme ne mielellämme puolestasi!

Meidän kanssamme sinun ei tarvitse miettiä virastoaikoja tai odottaa, kun asioita pallotellaan ympäri organisaatiota, vaan lupaamme, että saat meidät aina kiinni!

3. Kokeneisiin rakentajiin on helppo luottaa

Finnlog on rakentanut hirsitaloja ja CLT-taloja Suomessa jo 20 vuoden ajan. Olemme kokenut hirsirakentaja, joka on rakentanut pelkästään Suomeen yli tuhat hirsitaloa.

Tiimimme tärkein arvo on pitkäaikainen alan kokemus. Finnlogin talonrakentajien kokemukseen on helppo luottaa: teknisten asiantuntijoidemme keskimääräinen työkokemus alalta on yli 10 vuotta ja jokainen työryhmä rakentaa vuoden aikana vähintään kymmenen taloa.

4. Nopeaa ja laadukasta

Finnlog toimii aktiivisesti Suomessa, Saksassa ja Virossa. Ammennamme näiltä alueilta parhaat puolet suunnitteluun ja rakennusmateriaalien käyttöön. 

Käytämme korkeatasoisia materiaaleja ja arvokkaampia valmistusmenetelmiä, mutta rakennamme siitä huolimatta omakotitalot 2-3 kuukautta massarakentajia nopeammin.

5. Arvostettua suomalaista laatuhirttä ja CLT:tä

Käytämme taloissamme suomalaista lamellihirttä ja CLT:tä, jonka viimeistelyssä käytetään nykyaikaista teknologiaa. 

6. Takaamme tuotteidemme laadun

Arvostamme kestävää kehitystä ja vakaan laatutason ylläpitämistä. Siksi annamme rakentamillemme taloille parhaan takuun ja korjaamme aina mahdolliset virheet.

7. Kansainväliset sertifikaatit takaavat turvallisen valinnan

Finnlog tarjoaa hirsitalojen rakentamiseen Eurofinsin myöntämän Euroopan teknisen hyväksynnän. Eurooppalainen tekninen hyväksyntä ETA-12/0353” takaa CE-merkinnän saaneet materiaalit. Nämä asiakirjat ovat todisteena siitä, että jokainen Finnlogin rakentama talo täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset.

Yritys Bisnode Finland Oy on vuonna 2023 myöntänyt Finnlogin CLT- ja hirsitaloille hyvän luottokelpoisuuden luottoluokituksen, mikä kuvastaa yrityksen luottoriskiä Dun & Bradstreetin luottoriskiluokituksen perusteella. Voit tutustua sertifikaatteihin täällä.

Finnlog on luotettava kumppani.

8. Palkittu arkkitehtuuri

Yhteistyö lukuisten suomalaisten ja muiden maiden tunnettujen arkkitehtien kanssa on auttanut Finnlogia luomaan ainutlaatuisen ja näyttävän puuarkkitehtuurin. Innovatiivisuuden lisäksi arkkitehtuuri tarjoaa käyttömukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Finnlogin ainutlaatuiset ja energiatehokkaat CLT- ja hirsitalot ovat ansainneet merkittäviä palkintoja ja tunnustusta myös arkkitehtuurikilpailuissa ja asuntomessuilla.

9. Yksilöllisiä ja laadukkaita koteja

Mielestämme talo pitää aina räätälöidä asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Emme rakenna mahdollisimman halpoja taloja, vaan korkeatasoisia ja asujansa näköisiä koteja. 

Emme ole sidottuja tuoterajoituksiin, vaan rakennamme juuri sellaisen kodin kuin sinä haluat. Käytämme runkomateriaalina parhaiden valmistajien hirttä ja CLT:tä, joka valitaan jokaiseen kohteeseen yksilöllisesti ja omien rakennesuunnittelijoidemme suunnitelmien mukaisesti.

10. Kaikki kätevästi samasta paikasta

Finnlog tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaikki talon rakentamisen työt aina suunnittelusta sisäviimeistelyyn. Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja toiveista. Sinun ei tarvitse huolehtia edes tarvittavien asiakirjojen hankkimisesta, me hoidamme senkin puolen!

Tutustu tarjoamiimme palveluihin täällä.