Miksi kannattaa valita juuri Finnlog?

Pitkäaikainen kansainvälinen työkokemus ja kokeneet rakentajat

Olemme rakentaneet hirsitaloja ja kokopuutaloja Suomessa jo 15 vuoden ajan. Toimimme myös useilla muilla ulkomaisilla markkinoilla, mm. Norjassa, Saksassa, Virossa, Latviassa, Venäjällä ja Intiassa.

Talon rakentaminen on merkittävä sijoitus. Finnlogin talonrakentajien kokemuksiin voi luottaa: jokainen työryhmä rakentaa vuoden aikana vähintään kymmenen taloa ja meidän asiantuntijoiden keskimääräinen työkokemus alalta on yli viisi vuotta. Meidän tiimin tärkein arvo on pitkäaikainen kokemus alalta, jonka avulla pystymme sujuvasti poistamaan kaikki esteet.

Finnlog on toimija, johon voit luottaa!

 

 

Arvostettu suomalainen laatu ja 10 vuoden tehtaan takuu

Meidän materiaaleja tarkistaa Suomen valtakunnallinen valvontaelin. Käytämme valmistustoiminnassa suomalaista hirsipuuta. Meille raaka-ainetta valmistava tehdas käyttää hirsien viimeistelyssä nykyaikaista teknologiaa. Sijoitamme uusiin ratkaisuihin ja laitteiden kunnossapitoon vuosittain noin 3 miljoonaa euroa eli noin 10% tehtaan vuosiliikevaihdosta. Tehtaalla arvostetaan suuresti kestävää kehitystä ja vakaan laatutason ylläpitämistä. Olemme kehittäneet ja ottaneet käyttöön myös uusimman hirsien liimausteknologian.

Finnlogin talojen puisille kantaville rakenteille annamme 10 vuoden tehtaan takuun!

Tällaisen takuun voi antaa vain yritys, joka on toiminut alalla jo pitkään ja luottaa täysin tuotteiden pysyvään laatuun.

Arvosta elämänlaatua ja valitse aina paras!

 

Kansainvälisesti sertifioitu ja turvallinen valinta

Finnlog tarjoaa hirsitalojen rakentamiseen Eurofins myöntämän Euroopan teknisen hyväksynnän „Eurooppalainen tekninen hyväksyntä ETA-12/0353” jaa CE-merkinnän saaneita materiaaleja. Nämä asiakirjat ovat todisteena siitä, että jokainen Finnlogin rakentama talo täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset.

Yritys Bisnode Finland Oy on vuonna 2018 myöntänyt Rakennusliike PAK Oy:lle alhaisimman luottoriskin luottoluokituksen, joka kuvastaa yrityksen luottoriskiä Dun & Bradstreetin luottoriskiluokituksen perusteella. Voit tutustu sertifikaatteihin tässä.

Finnlog, varma laatu ja luotettavuus!

 

Palkittu arkkitehtuuri

Yhteistyö lukuisten suomalaisten ja muiden maiden tunnettujen arkkitehtien kanssa on auttanut Finnlogia luomaan ainutlaatuisen ja näyttävän puuarkkitehtuurin, jolla pyritään innovatiivisuuden lisäksi saavuttamaan käyttömukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Finnlogin ainutlaatuiset ja energiatehokkaat kokopuutalot ovat ansainneet merkittäviä palkintoja ja tunnustusta myös arkkitehtuurikilpailuissa.

Olemme varmoja, että talo pitää räätälöidä asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

Kaikki kätevästi samasta paikasta

Lähdemme aina asiakkaan tarpeista ja toiveista ja tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua. Palvelu kattaa kaikki talon valmiiksi rakentamisen edellyttämät työt aina suunnittelusta sisäviimeistelyyn. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia edes tarvittavien asiakirjojen hankkimisesta, me hoidamme senkin puolen.