Muuttovalmis talopaketti – helposti ja vaivattomasti omaan kotiin 

Muuttovalmis talopaketti on vaivaton ja nopea ratkaisu, kun haluaa muuttaa unelmiensa kotiin. Muuttovalmis eli avaimet käteen -talo sopii hyvin myös kakkosasunnoksi tai vapaa-ajan asunnoksi. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan tontin valmistelu ja sisustusmateriaalien valinta, Finnlog hoitaa kaiken muun. 

Yksilöllinen ja uniikki talopaketti 

Toteuttamamme kohteet ovat yksilöllisiä ja uniikkeja. Finnlogin omat ja yhteistyötä kanssamme tekevät arkkitehdit varmistavat, että unelmiesi omakotitalo on aidosti asiakkaan näköinen. Toista samanlaista taloa ei tule heti vastaan. 

Finnlog on erikoistunut yksilöllisiin ja haastaviin rakennusprojekteihin. Rakennamme CLT- ja hirsitalot haastavillekin tonteille juuri toiveidesi mukaan. Emme ole sidottuja tuoterajoituksiin eikä asiakkaan tarvitse tyytyä vain tiettyihin, ennalta määrättyihin materiaalivalintoihin.  Tämän vuoksi voimme luvata, että saat aidosti uniikin kodin. 

Laadukas runko kestää 

Valmistamme talot parhaimmasta suomalaisesta lamellihirrestä ja CLT:stä. Käyttämämme lamellihirsiteknologian ansiosta hirren painuminen on minimaalista, vain 1 cm / m.   

Laadukkaat ja kestävät rakennusmateriaalit kestävät oikein hoidettuna sukupolvelta toiselle. Tämän vuoksi Finnlog onkin myöntänyt rakentamilleen talojen rungoille jopa 10 vuoden takuun. 

Mitä muuttovalmis talopaketti sisältää? 

Autamme rakennusluvan hankkimisessa ja kustannusarvion teossa, minkä pankki tarvitsee lainan myöntämistä varten.  

Talo voidaan suunnitella eri tavoin: voit kertoa toiveesi ja antaa arkkitehtiemme toteuttaa ne suunnitelmassa. Suunnittelun pohjana voidaan käyttää myös aiemmin rakentamiemme kohteiden piirustuksia. Voit tuoda myös valmiit suunnitelmat mukanasi ja rakennamme niiden pohjalta.  

Hoidamme kaikki rakennustyöt, huolehdimme tarvittavien materiaalien hankinnasta, projektinhallinnasta, aliurakoitsijoiden valvonnasta ja siitä, että projekti valmistuu sovitussa aikataulussa. 

Sinulle jää vain sisämateriaalien valinta. Riittää, että kerrot, esimerkiksi millaiset laatat, kiintokalusteet ja kodinkoneet haluat ja hankimme ja asennamme ne uuteen kotiisi. 

Mitä esivalmisteluja tulee tehdä? 

Tarvitsemme rakennuskaavaehdot (mikäli tontti on kaava-alueella), maaperätutkimuksen ja perustamistapalausunnon ennen kuin talon suunnittelu voidaan aloittaa.  

Ennen kuin taloa päästään rakentamaan, tulee tontti ja rakennuslupa olla valmiina.  Autamme rakennusluvan hakemisessa. 

Tontin maarakennustyöt tulee olla tehtyinä, eli tontilla tulee olla vesi, viemäröinti ja sähköt valmiina. Vakuutuksista ja lupamaksuista tulee myös huolehtia. 

Muuttovalmis talopaketti: millainen hinta projektille on luvassa? 

Kun suunnitelmissa on hankkia muuttovalmis talopaketti, saattaa hinta mietityttää. Emme myy vain muutamaa talomallia, jotka rakennetaan kaikille asiakkaillemme samanlaisina. Rakennamme uniikkeja koteja avaimet käteen -periaatteella. Tämän vuoksi taloista ei voi antaa hinta-arviota. 

Hinta-arvion saa tarjousvaiheessa, kun käymme läpi koko hankkeen ja halutun toimitussisällön. Tarjouslaskija arvioi urakan hinnan tässä vaiheessa. Projektille on mahdollista laskea myös tavoitehinta-arvio, johon lasketaan mukaan kaikki mahdolliset kulut. 

 

Haluatko suunnitella yhdessä unelmiesi hirsitalon tai CLT-talon? Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton konsultaatiotapaaminen!