Finnlog mukana Tuusulan asuntomessuilla!

Finnlog osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Asuntomessuille, jotka järjestetään Tuusulassa heinäkuussa. Finnlog rakentaa asuntomessualueelle arkkitehtonisesti mielenkiintoisen kohteen, jossa yhdistyvät ekologinen rakennusmateriaali ja moderni arkkitehtuuri. Messuille osallistumisen kimmokkeena on muuttovalmiiden omakotitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen myynnin kasvattamiseen liittyvät tavoitteet.

Finnlogin asuntomessukohde clt-talo Finnlog Hetena on huoneistoalaltaan 143,5-neliöinen yksitasoinen omakotitalo. Sen eri suuntiin kaltevat kattorakenteet ja talon keskelle jäävä, kahteen suuntaan avautuva suojaisa atriumpiha tekevät talosta persoonallisen.

Kuten Hetena, myös muut Finnlogin valmistamat clt- ja hirsitalot ovat ekologisia, hengittäviä ja muovittomia uuden ajan massiivipuutaloja. Finnlog tarjoaakin asiakkailleen mahdollisuudentoteuttaa yksilöllisiä ja arkkitehtonisesti mielenkiintoisia rakennus- ja sisustusratkaisuja.

”Tarjoamme arkkitehtien suunnittelemia taloja avaimet käteen -toimituksina. Vahvuutemme on osaaminen ja luotettavuus yhdistettynä pitkään kokemukseen, ja pystymme vastaamaan myös vaativien asiakkaiden toiveisiin. Uskon, että palveluidemme kysyntä kasvaa, kun tunnettuutemme kasvaa”, kertoo Finnlogin toimitusjohtaja Alar Anton.

Finnlogin tuotemerkin omistava yritys on toiminut Suomessa 15 vuotta, ja ollut yli 1000 massiivipuutalon rakentamisessa mukana, mikä tekee siitä Suomen kokeneimman clt- ja hirsitalovalmistajan.

Urbaaniin kaupunkiympäristöön sopiva talomalli

Asuntomessutalo Finnlog Hetenan on suunnitellut arkkitehti Mikki Ristola helsinkiläisestä AOR Arkkitehdit -toimistosta, joka on palkittu, puurakentamiseen erikoistunut arkkitehtitoimisto.

”Hetena on saanut vaikutteita perinteisistä suomalaisista talotyypeistä. Talomallin suunnittelussa tavoitteena on ollut huomioida puun ja clt-rakenteiden ominaisuudet ja tulkita suomalaista puurakentamisperinnettä nykyaikaiseen arkkitehtuuriin sovellettuna. Tuusulan asuntomessutontille Hetena on luonnollinen valinta, sillä talomalli sopii hyvin urbaaniin, tiivisti rakennettuun kaupunkiympäristöön. Talon suojaisa atriumpiha tarjoa asukkaille yksityisyyttä”,kertoo arkkitehti Mikki Ristola.

Kohteen rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Finnlog Hetenaan pääsee tutustumaan Tuusulan Asuntomessuilla 10. heinäkuuta 2020 alkaen. Talo tulee myyntiin kevään aikana.

Talon rakentumista voi seurata Instagramissa @finnlog_finland