Finnlogin raudanlujat ammattilaiset Suomessa

Tutustu Finnlogin kokeneisiin asiantuntijoihin! Haluamme esitellä lisää henkilökuntaamme. Seuraavaksi tapaat ratkaisumyyjä Aira Baumanin, myynti-insinööri Marko Turusen ja toimitusjohtaja Alar Antonin. Jos haluat tutustua omiin arkkitehteihimme, voit lukea heistä lisää täältä. Asiantuntijoillamme on rakennus- ja sisustusalalta yhteensä vuosikymmenten kokemus. Toimitusjohtaja Alar Antonin sanoin: ”Jos jokin ongelma tulee vastaan, olen todennäköisesti törmännyt jo siihen 25 vuoden urani aikana ja tiedän, miten se ratkaistaan”. Kaikenkattavan asiantuntijuuden lisäksi pääset tutustumaan asiantuntijoidemme taustoihin ja tapaan auttaa asiakkaita. 

 

Aira Bauman, ratkaisumyyjä

Etsin asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun, oli toiveissa sitten hirsi- tai CLT-talo, oma koti, kakkoskoti tai vapaa-ajan asunto. Minua on helppo lähestyä matalalla kynnyksellä ja kuuntelen asiakkaan toiveita tarkasti. Autan tarvittaessa myös kotiunelman yksityiskohtien tarkentamisesta, lempeästi kartoittaen.  

Minulla on taustaa keittiösuunnittelusta ja hirsimökkien suunnittelusta. Minulla on verhoilijan ja tuotekehittäjän koulutus ja olen pitänyt omaa verhoomo- ja entisöintiliikettä. Olen kouluttautunut myös sisustusmyyjäksi ja sisustajaksi. Kaiken suunnitteluun, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvän työnteon lisäksi olen viiden lapsen äiti.  

Arvostan laatua ja sukupolvelta toiselle kestävää rakentamista, sen vuoksi olen töissä Finnlogilla. Pidän myös koko tiimin hyvästä yhteishengestä ja siitä, että puolin ja toisin kollegaan voi luottaa kuin kallioon. 

Kodin suunnitteluun liittyvä kattava tietopankkini ja laaja elämänkokemukseni auttavat asiakkaita omien kotiunelmien toteuttamisessa. Palvelen asiakkaita suomeksi, viroksi ja venäjäksi.

 

Marko Turunen, myynti-insinööri 

Olen työskennellyt CLT- ja hirsitalojen kanssa jo yli kymmenen vuotta. Tiedän varmasti, miten pientalot rakennetaan ja mikä rakennuksissa maksaa. Kokemukseni olen kerännyt sadoilta työmailta kymmenien vuosien aikana myyntitehtävissä, vastaavana työnjohtajana, rakentamisen palveluissa tai rakennusliikkeiden erilaisissa tehtävissä – perhefirmoista pörssiyhtiöihin.  

Autan asiakkaitamme projektin kokonaiskustannusten hallinnassa osaamistani sekä laajaa kontaktiverkostoani käyttäen. Kerron myös reilusti, jos asiakkaan olemassa olevasta suunnitelmasta löytyy arvollisesti arveluttavia yksityiskohtia tai rakenteita. Usein päädymme kaikkia osapuolia tyydyttävään lopputulokseen viemällä hanketta yhdessä eteenpäin tai esimerkiksi taklaten mahdolliset ongelmat yksi kerrallaan ja löytämällä niihin parhaat ratkaisut.  

Peruskoulutukseltani olen talonrakennustekniikan insinööri sekä maanrakennustekniikan rakennusmestari, mikä antaa alan kokemuksen myötä hyvän taustan asiantuntijamyynnille tällä toimialalla. 

Olen käytettävissänne CLT- ja hirsitaloasioissa. I can also use English in negotiations.

 

Alar Anton Finnlog kuva

Alar Anton, toimitusjohtaja & omistaja

Minulla on puurakentamisalalta ja sen eri osa-alueilta laaja, yli 26 vuoden kokemus. Opiskelin rakennusinsinööriksi, mutta halusin valmistumisen jälkeen tehdä ensin konkreettista rakentamistyötä omin käsin.  

Ensimmäiset talot rakensin vuonna 1999 ja jatkoin sitä, kunnes siirryin tarjouslaskijaksi, myyjäksi ja projektijohtajaksi. Vuonna 2003 oli aika perustaa oma yritys yhdessä ystäväni kanssa. 

Aluksi rakensimme taloja muille yrityksille, mutta sitten laajensimme toimintaa myös arkkitehtoniseen ja tekniseen suunnitteluun. Sen jälkeen oli aika keskittyä pelkästään Finnlogin rakentamiin ja suunnittelemiin taloihin. Rakentamisen ja suunnittelun lisäksi olemme tehneet tutkimuksia Viron Teknillisissä yliopistoissa hirren eri ominaisuuksista.  

Nykyään meillä on toimintaa Suomessa, Virossa ja Saksassa ja valmistamme yksilöllisiä hirsi- ja CLT-taloja avaimet käteen -periaatteella. 

Laaja kokemukseni alalta on korvaamatonta, sitä ei voi hankkia lyhyessä ajassa. Olen nähnyt alan eri puolet monesta eri näkökulmasta. Minulle on selvää, millaiset rakenteet talossa ovat toimivia ja miten talot rakennetaan samaan aikaan sekä kustannustehokkaasti että laadukkaasti. Tiedän, miten tuotteet ovat kehittyneet vuosien saatossa ja millaiset markkinat alalla ovat.  

Olen mukana kaikissa projekteissa varmistamassa, että asiakas saa varmasti juuri hänen mieleisensä talon. Osallistun toisinaan myös asiakasneuvotteluihin. Puhun suomea, viroa, englantia, saksaa ja venäjää.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!