WisdomHouse on valmis – tervetuloa Asuntomessuille tutustumaan!

Kaikki valmista asumista ja Asuntomessuja varten

WisdomHousen piha valmistui sopivasti ennen Loviisan Asuntomessujen alkua. Pihan sisääntulossa on kauniit, tontilta löytyneet kivilohkareet, joista toiseen on kiinnitetty WisdomHouse-kyltti. Autokatos sijoittuu pihan etuosaan.

Piha ympäröi taloa. Talon keskellä olevan atriumpihan ansiosta ulkotilat tulevat myös hienosti osaksi kodin sisätiloja. Atriumpihan istustusaltaassa toistuvat myös pihassa käytetyt tontilta räjäytetyt kivet sekä kauniit kukkivat pensaat. Pihan suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Mari Ihalainen TervasTalosta.

Piha on myös kuntan ja keskitettyjen istutusalueiden johdosta helppohoitoinen. Värimaailma liukuu valkoisesta fuksian punaiseen, ja kukat tuovat väriä erilaisten vihreiden joukkoon. Kukintaa on keväästä syksyyn koko kasvukaudelle. Istutusten joukkoon on tuotu luonnonkiviä rytmittämään pihaa. Pihan kaunis valaistus viimeistelee tunnelman. Myös suuri osa pihan valaistuksesta löytyi Superled.fi:n valikoimista.

Elokuussa muutto kotiin

Talon terassit oli rakennettu valmiiksi jo aiemmin Finnlogin toimesta. Lumonin toimittamat terassin lasitukset saa liu’utettua kokonaan terassin sivuille. Sisäterassilla oleva Linnatulen kompakti takka tuo tunnelmaa sateisina kesäiltoina ja lämmittää syksyn tulleen lasitettua terassitilaa.

Finnlog WisdomHouse kivi, jossa on talon nimilaatta

Asukas Tommy Hellsten joutuu vielä odottamaan Asuntomessujen päättymistä 6. elokuuta asti ennen kuin pääsee asettumaan uuteen kotiinsa.

Finnlogin toimitusjohtaja Alar Antonin mielestä rakennusprojekti sujui hyvin.

”Oli mukava päästä rakentamaan hieno koti Tommylle. Rakentajalle on helppoa, kun asiakas tietää mitä haluaa, mutta luottaa arkkitehtiin ja rakentajaan antaen heille sopivasti vapautta”, Alar Anton toteaa.

Entä mitä miettii tuleva asukas?

”Olen talosta erittäin kiitollinen. Esteetikkona nautin kun ympärilläni on kauneutta. Talo henkii levollisuutta, ja on mukavaa nähdä miten detaljit asettuivat kokonaisuuteen luoden harmoniaa ja seesteisyyttä. Erityisesti olen iloinen atriumpihasta, joka tuo ulkopihan sisälle taloon ja häivyttää rajaa ulkoisen ja sisäisen välillä. Syntyy vaikutelma että ollaan samanaikaisesti sekä ulkona että sisällä”, Hellsten summaa tulevan kotinsa tunnelmaa.

Finnlog WisdomHouse atriumpihainen tumma CLT-talo ulkoapäin erilaiset piharakennuksetFinnlog WisdomHouse atriumpihainen tumma CLT-talo ulkoapäin pihan kivikko ja naapurosto näkyvissä Finnlog WisdomHouse atriumpihainen tumma CLT-talo ulkoapäin näkymässä katto ja merimaisemaa  Finnlog WisdomHouse atriumpihainen tumma CLT-talo ulkoapäin, isot lasi ikkunat ja terassilla kukkia

Finnlog WisdomHousen rakennusprojektista voit lukea lisää blogisarjasta.