WisdomHousen märkätilat

Tummia pintoja ja tyylikästä tunnelmaa

Tulevan kotinsa kylpyhuone- ja saunatiloihin Tommy toivoi rouheita pinnoitteita, joita oli nähnyt muun muassa Naantalin Asuntomessuilla vieraillessaan. Sisustussuunnittelija Heli Virtanen, Iloa360, etsi Tommyn toiveisiin sopivia tuotteita, jotka  löytyivät lopulta Novacolorilta. Heiltä saatiin useita näytteitä valintojen pohjaksi. 

 

Eteisen yhteydessä on WC-tila, jossa käytettiin eteisen ja seinän tiiliseinän sävyä toistavaa savilaastia.

Saunan yhteydessä oleviin tiloihin – kodinhoitohuone, wc ja pesuhuone – valittiin tummat sävyt seiniin. Märkätiloissa käytettävä tuote on Novacolorin epoksipinnoitetta ja toteutus Benetton käsialaa.

Finnlog WisdomHousen sauna tummat lauteet

Makuuhuoneen yhteydessä olevaan pesuhuoneeseen päädyttiin lattiassa vaaleampaan keraamiseen laattaan, mutta seiniin tuli sielläkin tumma, ruskeansävyinen epoksipinnoite. Yhden seinän keraamisten Dekton-suurlaattojen ja samaa materiaalia olevan tupla-allastason yhdistelmä yhdessä Svedebergsin ovaalin muotoisten peilien kanssa muodostaa näyttävän kokonaisuuden.

Päämakuuhuoneen kylpyhuone wisdomhouse

Kylpytiloihin suunnitellut tummat pinnat hieman arveluttivat Tommya ja jossain vaiheessa ja hän alkoi jo miettiä, tuleeko tiloista liian synkät. Kun kalusteet, peilit, valaistus ja muut elementit saatiin paikoilleen, synkkyys hävisi täysin ja Tommy on lopputulokseen erittäin tyytyväinen.

Lataa itsellesi tästä Finnlog WisdomHousen tuotetiedot talteen!

 

Asuntomessut ovat Loviisassa 7.7.-6.8.2023, jolloin yleisöllä on mahdollisuus päästä tutustumaan Tommyn tulevaan kotiin. Finnlogin messukohteesta voi lukea lisää linkin takaa.

Finnlog WisdomHouse on Finnlogin Tommy Hellstenille suunnittelema talo. Tommy Hellsten on suomalainen kirjailija, terapeutti, luennoitsija ja kouluttaja, joka on kirjoittanut useita elämäntaidollisia teoksia. WisdomHouseen valmistuu myös terapiatyössä toimivat työ- ja vastaanottotilat.