Tunnelma kattoon juhlavuoden kunniaksi!

Finnlog täyttää 20-vuotta! Kun tilaat Finnlog-talon vuoden 2023 loppuun mennessä saat vesikatteen kaupan päälle.

Kampanja kestää 30.12.2023 saakka.

Jätä yhteystietosi!

Finnlog 20-vuotta

Siinä on suuri ero, onko yritys toiminut alalla kaksi vai 20 vuotta. ”Pitkäaikaiset pelaajat tietävät, mitä vaikeissa tilanteissa voi tapahtua, ja osaavat selviytyä niistä.”

Lue lisää Finnlogin vuosista!

Valinnanvapaus

Finnlogin kanssa sinua ei ole sidottu yhteen tiettyyn ratkaisuun. Toimintamallimme joustaa tarpeidesi mukaan.

Ole ensimmäisten joukossa!

Kattopelti, kattotiilet, tai kattohuopa muodostavat vesikaton, joista jokaisella on allaan erilainen rakenne – mutta kokonaisuudesta muodostuu koti!

Tarjous päättyy 30.12.2023.

(Tarjous ei koske konesaumattua peltikattoa.)

Kampanjan ehdot

Tarjoaja

Finnlog CLT-ja Hirsitalot (Rakennusliike PAK), y-tunnus: 2449984-6, Esterinportti 2, 00240 Helsinki. 

Tarjouksen lunastaminen

Tarjouksen voi lunastaa jättämällä yhteystiedot. (Lisätietoihin ”katto”). Lopullinen sopimus laaditaan Finnlogin edustajan kanssa.

Kattomateriaalien toimittajat

Kampanja on voimassa sillä ehdolla, että kattosarjan toimittaa Finnlog CLT- ja Hirsitalon kampanjakumppani Monier tai Ruukki.

Kampanjatuotteet

Kattotiili – Ormax Evo

Peltikatto – Ruukki Classic

Tarjoukseen ei sisälly

Konesaumattu peltikatto

Lisäehdot

Järjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tarjouksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ylivoimaisen esteen tai sopimuksen merkittävän rikkomisen tai väärinkäytösten sattuessa. Kampanjatarjouksen arvoa ei makseta osittain tai kokonaan käteisellä, eikä kampanjatarjousta voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai palveluun. Tarjouksen lunastaminen on molempia osapuolia sitova. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa tarjouksen kestoa.

Erimielisyydet

Kaikki kampanjan järjestämistä koskevat reklamaatiot tulee lähettää Järjestäjän sähköpostiosoitteeseen info@finnlog.fi tai kirjallisesti Järjestäjälle osoitteeseen: Finnlog CLT- ja Hirsitalot, Esterinportti 2, 00240 Helsinki, tunnisteella ”Finnlog-kattokampanja” viimeistään kolmen työpäivän kuluessa kampanjan päättymisestä.