5 syytä valita omaksi kodiksi hirsitalo

Hirsitalon valinta – plussat

Vaikka itse kullakin on omat mieltymyksensä ja käsityksensä siitä, millainen heidän kotitalonsa tulisi olla, voidaan kuitenkin esittää yleisiä perusteluja sille, miksi kannattaa valita omaksi kodiksi juuri hirsitalo.

1. Hirsitalo sopii parhaiten luonnonmukaiseen ympäristöön.

Kaupungin läheiset metsiköt, yksityiset maatilat syvällä korvessa tai kukkulalla, yksityiset tontit meren tai järven rannalla – hirsitalo sopii kuin valettu kaikkialle, missä on mieluinen luonnonmukainen ympäristö.

2. Hirsitalossa on terveellinen luonnonläheinen elinympäristö.

Hirsitalon massiiviset puuseinät kykenevät sitomaan ympäristöstä kosteutta ja luovuttamaan sitä pois sekä näin ollen säätelemään ja yhdenmukaistamaan jatkuvasti huoneiden ilmankosteutta. Hirsitalossa on hyvä mikroilmasto, minkä ansiosta voit elää mahdollisimman luonnonläheisessä ympäristössä.

3. Hirsitalon aidot puupinnat ovat todella kauniita ja rauhoittavia.

Hirsitalon puuseinät vaikuttavat rauhoittavasti, luovat kotoisan lämpimän tunnelman ja tarjoavat mitä parhaimman mahdollisuuden tuntea olosi kodissasi todella miellyttäväksi. Hirsiseinän omaperäinen ja vertaansa vailla oleva kauneus tuo hirsitalossa asuvalle joka päivä hyvää mieltä.

4. Hirsitalon omaperäinen ja monipuolinen arkkitehtuuri.

Nykyaikainen hirsitalo sopii paitsi maalle oikein hyvin myös kaupunkiympäristöön. Hirsitalojen ja etenkin liimahirsitalojen valmistajat ovat uudenaikaistaneet talojensa arkkitehtuurin siten, että se sopii hyvin myös kaupunkialueelle. Moderni arkkitehtuuri, tarpeen tullen tasakatto ja suuret ikkunat – tämä kaikki on nykyaikaisessa hirsitalossa mahdollista.

5. Hirsitalo jatkaa pitkäaikaisia rakentamisperinteitä ja on pitkäikäinen investointi.

Kunnolla rakennettu ja huollettu hirsitalo kestää monen sukupolven ajan. Pitkäaikainen kokemus puutalojen rakentamisesta antaa asiakkaalle luottamusta ja tyytyväisyyttä. Nykyaikaisten hirsitalojen valmistuksessa ei unohdeta vanhoja rakennusperinteitä; yhteys juuriimme on tallella.

Inspiroidu erilaisista hirsitalotalomalleista!