HIRSITALOT

Villa Eithne

Eithne on moderni hirsitalo, jossa on isoja lasipintoja. Tämä talo soveltuu parhaiten kesämökkikäyttöön, mutta toimii hyvin myös ympärivuotisena asuintalona. Rakennuksen yleisilme on levollisen vaalea ja ilmava, luoden täydellisen ympäristön lomanviettoon ja arkisista toimista palautumiseen.

Katso lisää

Villa Medeina

Medeina on harjakattoinen hirsistä rakennettu talomalli, jonka todellisena katseenvangitsijana toimii lasinen päätyseinä. Se soveltuu ennen kaikkea vapaa-ajan asunnoksi, mutta siinä on tilaa kaikelle tarvittavalle, kun haluaa vetäytyä kaupungin melusta luonnon helmaan.

Katso lisää

Villa Selene

Talomalli Selenen muotokieli tuo klassiseen talomalliin nykyaikaista tyyliä, joka istuu ympäristöönsä niin kaupungissa kuin maaseudulla. Perinteisestä viistokattoisesta rakennustyylistä johdettu muoto ilman räystäitä ja tunnusomaisia ​​korostettuja päätyseiniä on jännittävä vaihtoehto klassisille ratkaisuille.

Katso lisää

Villa Danae

Talomalli Danae - raikas ja moderni pohjoismainen klassikko. Danaen arkkitehtuuri yhdistää klassisen talon muodon ja skandinaavisen muotoilun.

Katso lisää

Villa Elusu

Elusu on kolmesta kytketystä suorakulmaisesta hirsikehästä koostuva talomalli. Avoin oleskelutila keskimmäisessä hirsikehistä työntyy erkkerimäisesti pihan puolelle ja toiselle puolelle taloa rakennuskappaleiden väliin muodostuu sisäänkäyntipiha. Rakennuskokonaisuuden sisänurkkiin voidaan luontevasti toteuttaa katoksia ja terasseja.

Katso lisää

Villa Sirene

Sirene on yleellinen ja persoonallinen modulaarinen talomalli, jossa makuuhuoneita ja aputiloja sisältävät hirsipalikat rakennuksen nurkissa rajaavat väliinsä rakennuksen läpi kulkevan ison ja avoimen oleskelutilan sekä kaksi katettua terassitilaa avoimen oleskelutilan kummallakin puolella.

Katso lisää

Villa Rasa

Atriumtalon suojaisa sisäpiha antaa yksityisyyttä ja suojaa rakennetussa kaupunkiympäristössä.

Katso lisää

Villa Devana

Talolle on luonteenomaista perinteinen harjakatto ja yksinkertainen, maanläheinen muotokieli. Suorakaiteenmuotoinen pohjaratkaisu on selkeä ja käytännöllinen.

Katso lisää

Villa Villa Nero

Lähes 400 m2  omakotitalo on jaettu erillisiin yksikköihin näiden toimintojen perusteella: sisäänkäynti, asuintilat, makuutilat, kuntosalitila ja spa-osasto. Näitä osia voidaan käyttää ja järjestellä monella eri tavalla asiakkaan toivomusten mukaan.

Katso lisää

Villa Puinen lintu

Siinäpä on siipiä talossa! Yhdistämällä perinteet modernin arkkitehtuurikielen kanssa talomalli Puinen lintu sopii samanaikaisesti monenlaisiin ympäristöihin - sekä perinteisiin että nykyaikaisiin.

Katso lisää

Villa Pitkä-lyhyt-pitkä

Tämä koti on lämmin ja turvallinen paikka kaikille, missä puumateriaalin läsnäolo luo rauhallisen tunnelman.

Katso lisää

Villa Karhupää

Rakennuksen muoto mahdollistaa kauniit näkymät kaikkialta päärakennuksesta. Olohuoneesta, ruokailutilasta ja saunasta pääsee tilavalle terassille.

Katso lisää

Villa Janus

Talomalli Janus yhdistää kahden erilaisen rakennuksen visuaaliset ominaisuudet: minimalistisen talon ulkokuori on päällystetty kevyellä vanerilla, mutta taustalevyt ovat valmistettu Finnlogin lamellihirsistä. Tämä ratkaisu tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa rakennus kaupunkiympäristöön, jossa perinteisiä hirsitaloja ei voida rakentaa paikallisten rakennusmääräysten vuoksi.

Katso lisää

Villa Cleena

Cleena on moderni ja minimalistinen talo, joka on rakennettu toimivasti kahteen kerrokseen. Tämä tilava talo sopii esimerkiksi nelihenkiselle perheelle.

Katso lisää

Villa Ajari

Ajari on nykyaikainen, yksikerroksinen hirsistä rakennettu talomalli, jonka julkisivua elävöittävät isot lasipinnat. Asunto on osoitus siitä, että hirsitalon voi rakentaa myös modernilla tyylillä.

Katso lisää

Villa Elegua

Elegua:n suunnittelussa tavoitteena on ollut muodostaa kompaktille pientalolle mahdollisimman tilava ja valoisa oleskelualue, joka saa rakennuksen tuntumaan kokoaan suuremmalta.

Katso lisää

Villa Belenus

Belenus on moderni sekä optimaalinen talomalli. Ulkomittojensa ja näyttävän lasijulkisivunsa ansiosta sopii Belenus hyvin sekä kaupunkiympäristöön että maaseudun kauniiseen luontoon.

Katso lisää