CLT-TALOT

Villa Ilma

Yksikerroksinen CLT-elementeistä rakennettu talomalli Ilma on tilava asuinrakennus 2,9 m korkeine kattoineen. Tämä omakotitalo sopii esimerkiksi nelihenkiselle perheelle.

Katso lisää

Villa Aruna

Aruna on yksikerroksinen, CLT-elementtitalo (CLT eli monikerroslevy), johon korkeat yläpohjat luovat lisää tilavuutta. Rakennuksen keskeisenä osana on olohuone ruokahuoneineen, jonka ympärille on ryhmitetty kaikki muut tilat.

Katso lisää

Villa Eirene

Eirene on yksikerroksinen, CLT-elementeistä rakennettu talomalli, johon korkeat yläpohjat luovat lisää tilavuutta. Rakennuksen pohjakaava on jaettu kahteen osaan – toiselle puolelle jäävät makuuhuoneet ja toinen puoli on oleskelua ja ruokailua varten. 

Katso lisää

Villa Lucia

Lucia on ulkomuodoltaan tasakattoinen, L-muotoinen yksikerroksinen talo. Tämän talon katseenvangitsija on tilava ja valoisa oleskelu- ja ruokailutila, josta on käynti terassille.

Katso lisää

Villa Beyla

Beyla on minimalistisen moderni kapearunkoinen CLT-talo, joka sopii vaikkapa kapealle tontille kaupunkiympäristöön. Korkea olohuonetila ja suuret ikkunat antavat oleskelutiloille avaruutta.

Katso lisää

Villa Colleda

Rakennus on kubistinen ja selkeälinjainen CLT-elementeistä rakennettu talomalli. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat yhtenäisen valoisan oleskelutilan.

Katso lisää

Villa Kronos

Kronos on talomalli, jonka suunnittelussa on huomioitu sen soveltuvuus kaupunkitilaan ja kapeammallekin tontille. Talo on kaksikerroksinen, rakenteeltaan siro, ja siihen on lähellä pääovea yhdistetty matalampi autokatos, jota jatkamalla voi tarvittaessa rakentaa toisenkin autopaikan tai vaikka suljetun vajan.

Katso lisää

Villa Hetena

Hetena on nykyaikainen tulkinta perinteisestä atriumtalosta, jossa talon tilat kiertävät rakennuksen keskelle rajautuvaa sisäpihaa. Atriumtalon perusmallin muodostaa L-mallinen talo. Yhdistämällä L-malli erilliseen saunarakennukseen ja kattamalla rakennusten väliset ulkotilat, saadaan talon keskelle rajattua viihtyisä sisäpiha. L-mallisen talon nurkkaan jää iso ja yhtenäinen oleskelualue, joka avautuu sekä sisäpihalle että talon ympäristöön. Vinoharjakatto, josta on leikattu avoin sisäpiha, […]

Katso lisää

Villa Clota

Pienempi neljä huonetta käsittävä versio mallista Clota. Rakennus on kappalemainen ja veistoksellinen CLT-talo.

Katso lisää

Villa Amma

Talolle on luonteenomaista jyrkkä harjakatto ja selkeä muoto. Terassia rajaava kuorirakenne muodostaa geometrisen kuvion, josta avautuu vaihtelevia näkymiä ympäröivään luontoon.

Katso lisää

Villa Rheda

Rheda on perinteistä suomalaista rintamamiestaloa nykyaikaisen puuarkkitehtuurin keinoin tulkitseva kompakti kaksikerroksinen kaupunkipientalo.

Katso lisää

Villa Canopus

Omakotitalo, jossa yhdistyvät suorat muodot ja ulkonevat tilaosat. Talo on suunniteltu kaupunkiolosuhteisiin.

Katso lisää