Sähkö

Sähkö hirsitalossa

Modernissa hirsitalossa on myös nykyaikainen sähköjärjestelmä. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu sähköjärjestelmä takaa järjestelmän toimivuuden ja lisää asumismukavuutta.

Teemme yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa

Suunnittelemme yhdessä luotettavien alihankkijoiden kanssa rakennuksiemme virtalähteet ja sisäiset sähköasennukset. Finnlogin sähköprojekti käsittää:

● Valaistuksen.
● Pistorasioiden ja kodinkoneiden sähköverkon.
● Sähkölämmityksen ja ilmanvaihdon.
● Heikkovirtakaapeloinnin.

Laadimme myös sähköjärjestelmän käyttämiseksi tarvittavan dokumentoinnin ja luomme ratkaisun.

Ennen sähköasennusten käyttöön luovuttamista kutsumme kohteeseen asiantuntijan, joka tekee mittaustyöt ja tiukan teknisen tarkastuksen varmistaakseen sähköasennusten sataprosenttisen turvallisuuden.

Turvallinen piilotettu kaapelointi säilyttää rakennuksen ilmeen

Nykyaikaisessa hirsitalossa ei käytetä pinnallista kaapelien asennusta. Kaikki kaapelit on piilotettu seinien, kattojen ja lattioiden rakenteisiin. Pistorasioiden virtakaapelit vedetään lattian alta ja tuodaan seinässä olevasta kanavasta projektissa määrätystä kohdasta seinän pintaan. Mahdollisen vioittumisen välttämiseksi lattian alla olevat kaapelit asennetaan muoviputkiin.

Kaapeleiden asennuksessa on tärkeää huomioida hirren tietty kutistuminen, muuten liian kireäksi vedetty kaapeli voi rikkoutua. Katkaisimet ja suuri osa pistorasioista asennetaan painumattomiin väliseiniin.