Avainlipun merkitys rakennusteollisuudessa – Finnlogille myönnettiin Avainlippu

Kovaa työtä ja ammattitaitoa

 

Rakennusteollisuus on yksi Suomen merkittävimmistä toimialoista, jonka kasvu ja kehitys ovat elintärkeitä koko maan elinvoimaisuudelle. Rakennusalalla kilpailu on kovaa ja viime aikojen huolestuttavat uutiset ovat lisänneet epävarmuutta entisestään.

 

 

“Finnlog on tehnyt kovasti työtä, että tuotteet ja palvelut olisi suomessa toteutettu. Tämä on nyt tunnustus siitä, että olemme onnistuneet”, iloitsee toimitusjohtajamme Alar Anton.

Finnlogille myönnettiin Avainlippu-merkki, joka on tae siitä, että tuote täyttää tiukat laatustandardit ja on valmistettu vastuullisesti. Avainlipulla on erityisen tärkeä merkitys rakennusteollisuudessa, jossa luotettavuus ja laatu ovat ensisijaisen tärkeitä. Nämä ovat toimintamme kulmakiviä ja siksi olemme tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että täytämme Avainlippukriteerit.

Avainlippu: Suomalaisen Laadun Symboli

Suomalaiset ovat aina olleet tunnettuja laadukkaasta työstään, ja tämä laatu näkyy myös rakennusteollisuudessa. Avainlippu on symboli, joka takaa tuotteen tai palvelun kotimaisuuden ja laadun. Se kertoo asiakkaille, että tuote on valmistettu Suomessa, ja sen takana on ammattitaitoista osaamista. 

Finnlogin päätuote on CLT- ja hirsitalojen rakentaminen ja suunnittelu. Rakentamisessa  suositaan yhä enemmän ekologisia ja luonnonmateriaaleista valmistettuja kestäviä taloja. Erityisesti CLT-rakentaminen (ristiinliimattu massiivipuu) vastaa tähän kysyntään, mutta sopivan rakentajan valitseminen voi kuitenkin olla vaikeaa. Kun kyseessä on oman kodin rakentaminen ja suuri rahallinen investointi, luottamus rakentajien ja talotoimittajien suhteen nousee tärkeään asemaan. Finnlog ei erotu joukosta vain avainlipulla, sillä työmaillamme ovat meidän omat rakentajat. Tämä on jo laatutekijä itsessään. [Voit katsoa myös apukysymyksiä talon toimittajan valintaan.]

Kun asiakkaat hakevat luotettavia ja vastuullisia yrityksiä,  Avainlippu antaa vahvan viestin. Se ei ole pelkästään laadun symboli, vaan se kertoo tarinaa suomalaisesta osaamisesta ja paikallisesta tuotannosta. Asiakkaat arvostavat  enemmän niitä tuotteita ja palveluita, jotka liittyvät tähän tarinaan. Me Finnlogilla olemme ylpeästi osa tätä kokonaisuutta ja rakennamme kestäviä taloja, mutta myös kestävää markkinaa.

Finnlogille tyytyväinen asiakas on paras mittari

Asiakasuskollisuus on rakennusteollisuudessa kullan arvoista. Kun asiakkaat ovat tyytyväisiä tuotteisiin tai palveluihin, he suosittelevat ja kiittävät vielä vuosienkin jälkeen. Ja kun osa palaa rakentamaan kakkoskotia tai vapaa-ajan asuntoa, me olemme silloinkin mukana rakentamassa asiakkaidemme unelmia.

 

Katso mitä asiakkaamme kertovat meistä!