Nykyisistä hirsitaloista on tullut moderneja rakennuksia

Hirsitalon monipuolisuus

Perinteiset hirsitalot ovat sinnikkäästi olleet käytössä jo vuosisatoja ja niiden ainutlaatuinen ulkomuoto on pysynyt melko samanlaisena. Klassinen hirsitalo on arvokkuudeltaan ja luonnonläheisyydeltään edelleen hyvä valinta ja soveltuu erityisen hyvin pystytettäväksi luonnonmukaiseen ympäristöön.

Emme voi kuitenkaan ohittaa sitä tosiasiaa, että ihmiset muuttavat yhä edelleen kaupunkien lähialueille tai kaupunkeihin ja tämä trendi vaikuttaa osaltaan myös hirsitalojen valmistajiin.

Nykyaikainen kaupungistunut elinympäristö vaatii hirsitalovalmistajilta muutoksia sekä sopeutumista uusiin trendeihin ja ulkoisen ympäristön asettamiin vaatimuksiin. Nämä muutokset ovat nyt tapahtuneet, mutta siten, että hirsitalon merkittävin arvo – luonnonmukainen elinympäristö – on säilynyt, kuitenkin uudella tavalla toteutettuna.

Modernit hirsitalot

Finnlogin tuotevalikoima tarjoaa nykyaikaisiin kaupunkiympäristön trendeihin saumattomasti liittyviä moderninäköisiä hirsitaloja, joissa silti on säilytetty puutalojen ominaispiirteet ja arvokkuus.

Modernin lähestymistavan avainkohtia ovat puhdas- ja selkeälinjainen minimalistinen arkkitehtuuri, jossa kohtaavat eleettömyys ja näyttävä nykyaikainen muoto. Isot ikkunat, talon pitkien sivujen pystylaudoitus, räystäslaatikon poisjättäminen ja peltikatto tekevät talosta tyylikkään siron ja omaleimaisen.

Moderni hirsitalo välittää minimalistisen muotoilukielen kautta yksinkertaisen kauneuden viestin. Myös isot lasipinnat eivät ole millään tavalla häiritseviä, vaan sulautuvat julkisivussa kauniiksi kokonaisuudeksi. Talojen optimaalinen koko ja tilaratkaisu arvostavat käytännöllisyyttä ja käyttömukavuutta – niissä on lukuisia säilytystiloja ja sisäänrakennettuja kaappeja.

Modernin hirsitalon selkeä ja niukka muotokieli kaikessa tyylikkyydessään heijastuu myös sen siluetissa, joka elävöittää arkkitehtonista tilaa niin kaupunkiympäristössä kuin maaseudullakin.

Innovatiivinen, linjakas, omanlainen – näillä sanoilla voidaan luonnehtia Finnlogin kehittämiä uusia moderneja hirsitaloja. Hirsitalomarkkinoilla on käännetty uusi lehti. Moderni omakotitalo on nyt myös perinteiseen hirsitaloon mieltyneiden asiakkaiden saatavilla.

Ota yhteyttä suunnittelupalveluumme ja kysy lisää hirsitaloista!