Suomalaista laatua

Suomalainen hirsitalo ja clt-talo kestää sukupolvelta toiselle.

Finnlogin lamellihirret valmistetaan Suomessa. Myös käyttämiemme CLT-elementtien puuaines tulee Suomesta ja elementit valmistetaan Keski-Suomessa. Suomalainen hirsitalo on tavaramerkki, joka on saanut tunnustusta niin Euroopassa kuin Aasiassakin, koska suomalaisten pitkä rakennusperinne, puun arvostus sekä teknologia ovat korkealla tasolla.

Finnlogin suurimmat markkina-alueet ovat Suomi, Viro ja Saksa. Poimimme rakentamiimme taloihin parhaat puolet kaikkien näiden maiden rakennuskulttuureista, mutta käyttämämme puu on yksinoikeutetusti suomalaista laatua.

Sertifioidusti ja taatusti suomalaista laatua

Finnlog käyttää hirsitalojen rakentamisessa materiaalia, jolla on Eurofins:in myöntämä Eurooppalainen tekninen hyväksyntä -sertifikaatti ja CE-merkki. Lisäksi meillä on avainlippu-merkki, joka takaa, että rakentamisemme täyttää kotimaisen laadun mittarit. Lue lisää saamistamme sertifikaateista! 

Lisäksi annamme rakentamiemme talojen kantaville rungoille 10 vuoden tehtaan takuun. Tällaisen takuun voi antaa vain yritys, joka on toiminut alalla pitkään ja luottaa täysin rakentamiensa talojen laadukkuuteen.

Suomalainen puutalo kestää sukupolvelta toiselle

Suomalainen hirsitalo ja CLT-talo sopivat valinnaksi silloin, kun haluaa talon kestävän myös tuleville sukupolville. Oikeaoppisesti suunniteltu, rakennettu ja sään vaikutuksilta suojattu hirsi- tai CLT-talo kestää hyväkuntoisena jopa satojen vuosien ajan. Olemme halunneet keskittyä rakentamaan nimenomaan puutaloja, koska ne kestävät, ovat ekologisia ja niiden miellyttävä sisäilma vähentää esimerkiksi allergioiden ja astman vaikutuksia.

Vain laadukkainta kotimaista puuta

Puu on elävä ja arvokas materiaali. Siksi sen valinnassa ja käytössä tulee olla erittäin huolellinen. Käyttämämme puut menevät tarkan seulan läpi: ostamme puuta vain parhailta myyjiltä ja käytämme puun valinnassa omia tiukkoja laatukriteerejämme. Hirsitaloissa käyttämämme puut ovat kuusta tai mäntyä. Asiakas voi valita, kumpi puu miellyttää silmää eniten.

Uusi teknologia tehostaa rakentamista

Finnlog on kehittänyt ja ottanut käyttöön myös uuden liimausteknologian, joka mahdollistaa puun liimaamisen viidessä minuutissa aiemman neljän tunnin sijaan. Tämä merkittävä uudistus mahdollistaa nopeamman valmistusajan ja pienemmät kustannukset. Korkeatasoinen teknologia mahdollistaa tehokkaamman valmistuksen ja laadukkaat tuotteet.

Lue lisää käyttämästämme lamellihirsiteknologiasta ja CLT-teknologiasta!