Hetena - Finnlog Suomi

Tule tutustumaan Hetenaan Tuusulan asuntomessuilla 3.–30.8.

Finnlog Hetena

Finnlog on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana 3.8.–30.8. järjestettävillä Asuntomessuilla. CLT-talo Hetena on näyttävä kohde, jossa yhdistyvät ekologinen rakennusmateriaali ja moderni arkkitehtuuri. Talomalli on herättänyt etukäteen paljon kiinnostusta niin median kuin kuluttajien suunnalta.

Modernia puurakentamista

Finnlog Hetena on huoneistoalaltaan 143,5-neliöinen yksitasoinen omakotitalo. Sen eri suuntiin kaltevat kattorakenteet ja talon keskelle jäävä atriumpiha tekevät talosta persoonallisen. Hetenan on suunnitellut arkkitehti Mikki Ristola helsinkiläisestä AOR Arkkitehdit -toimistosta, joka on palkittu, puurakentamiseen erikoistunut arkkitehtitoimisto. Suojaisan, yksityisyyttä tarjoavan atriumpihan ansiosta Hetena sopii hienosti tiiviisti rakennettuun kaupunkiympäristöön.

”Hetena on saanut vaikutteita perinteisistä suomalaisista talotyypeistä. Talomallin suunnittelussa tavoitteena on ollut huomioida puun ja clt-rakenteiden ominaisuudet ja tulkita suomalaista puurakentamisperinnettä nykyaikaiseen arkkitehtuuriin sovellettuna”, kertoo arkkitehti Mikki Ristola.

Seuraa Finnlogia somessa!

Voit seurata Hetenan rakentumista ja Finnlogin muita projekteja Finnlogin Instagram-tililtä ja Facebook-sivulta.

Yhteistyökumppanit

Mukana Hetenaa rakentamassa.

Keittiömaailma / A la Carte -keittiöt

Cosentino

Svedbergs

ABL Laatat

Sessak

Timberwise

Superled.fi

ABL Laatat

Ovelus

Kärävä

Superled.fi

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään lisää.