Hirsitalo kaupunkiympäristössä

Ikkunat

Finnlogin hirsitalojen ikkunat ovat ajattomia, laadukkaita ja energiaa säästäviä. Ikkunamateriaalin valintaan vaikuttaa rakennuksen suunnittelu ja ne räätälöidään aina mittojen ja sopivimman ratkaisun mukaan. Viimeistelyssä käytetään ympäristöystävällisiä, vesipohjaisia värijärjestelmiä ja se tapahtuu kolmessa vaiheessa: kyllästäminen, liimaus ja pintamaalilla päällystäminen.

Finnlogin hirsitaloihin on saatavilla joko puu- tai puualumiini-ikkunat.

 

Ovet

Ulko-ovet

Suomessa lämpö- ja kosteusvaihtelut koettelevat ulko-ovien suorituskykyä. Ulko-ovelta vaaditaan lämmöneristävyyttä, kestävyyttä ja tiiviyttä. Finnlogin hirsitalojen ulko-ovet ovat turvallisia ja energiatehokkaita, ja ne kestävät säässä kuin säässä. Lisäksi ulkonäöltään ovet sopivat saumattomasti Finnlogin hirsitalojen arkkitehtuuriin.

Sisäovet

Sisäovi on aina osa kotisi sisustusta. Ulkonäön lisäksi kiinnitä valinnassasi huomiota myös siihen, tarvitaanko kotiisi erikoismittaisia ovia? Entä seinän sisään tai seinän päällä liukuvia ovia? Onko sisätiloissa paikkoja, joissa sisäovien täytyy olla kosteudenkestäviä tai paloa- ja ääntä eristäviä?  Finnlogin sisäovien valikoimasta löytyy varmasti sinun talosi tyyliin ja tilaan sopiva vaihtoehto.