Hirsitalo kaupunkiympäristössä

Hirsitalo on sopiva niin kaupunki - kuin maalaisympäristöön.

Hirsitalo: koti niin kaupunki- kuin maalaismiljööseen

Moderni hirsitalo sopii nykyaikaisen suunnittelun avulla ympäristöön kuin ympäristöön: peltojen keskelle rakennetusta maalaispitäjästä aina modernin suurkaupungin sykkeeseen. Hirsitalo on siis täysin sopiva myös silloin, kun kotina on kaupunki. Finnlogin hirsitalossa yhdistyvät perinteisen hirsirakentamisen hyvät puolet, kuten hirren hengittävyys, luonnollisesti allergioita hillitsevä vaikutus ja erinomainen sisäilman laatu. Hirsi myös kykenee varaamaan itseensä lämpöä, mikä lisää asumismukavuutta ja hillitsee lämmityskuluja.

Suunnittelu kaavamääräysten mukaan

Osaava ja ammattimainen suunnittelija osaa toteuttaa hirsitalon kaupungin rakennusmääräysten mukaan. Vaikka eri kaupungeilla ja kaupunginosilla on omat kaavamääräyksensä, hirsitalo voidaan silti toteuttaa myös kaupunkiympäristöön. Esimerkiksi hirsitalojen ristinurkkia ei sallita monissa kaupungeissa, mutta suunnittelulla tämä yksityiskohta voidaan toteuttaa eri tavalla. Modernin hirsitalon voi rakentaa aivan kaikkialle minne lautaverhoillun, eristetyn puurunkotalonkin.

Moderni muotoilu sopii myös hirsitaloon

Hirsitalon ei tarvitse olla malliltaan perinteinen. Myös hirrestä voidaan toteuttaa arkkitehtuuriltaan näyttäviä ja kunnianhimoisia rakennuksia. Hirsitalo voidaan suunnitella minimalistisen ja selkeälinjaisen arkkitehtonisesti. Hirsitaloon voidaan toteuttaa suuria lasipintoja, jotka ovat olleet suosittuja jo pitkään. Suuret lasipinnat voidaan toteuttaa myös listattomasti timberframe-tekniikan avulla. Lisäksi talo voidaan verhoilla halutulla materiaalilla, mikäli ei halua hirttä näkyviin talon ulkopintaan.

Suunnittelupalvelu toteuttaa asiakkaan toiveet

Tiesitkö, että suunnittelupalvelumme voi toteuttaa sinulle juuri omanlaisesi hirsitalon? Saat meiltä sekä asunnon suunnittelun että toteutuksen, kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Suunnittelupalvelumme ottaa huomioon kaikki kaupungin rakennusmääräykset ja toteuttaa aidosti kaupunkiympäristöön sopivan kodin.

Onko hirsitalon rakennuttaminen ajankohtaista? Lue rakentamisen palveluistamme!