Hirsikoti sopii Helsinkiin | Käytännöllinen lapsiperhekoti

 

Iso perhekoti metroaseman lähellä

”Hirsitalossa nukuttaa hyvin!”

Kaksikerroksinen 162 m² toimivapohjainen hirsitalo viidellä makuuhuoneella ja kaikilla tarvittavilla aputiloilla Kehä I:n sisäpuolella vahvistaa hirsitalojen soveltumista myös suurkaupunkeihin isommillekin perheille.

Hyvän sisäilman omaava hirsikoti on rakennusmateriaalina luonnollinen, pitkäikäinen ja allergisoimaton. Talosta löytyy kaksi olohuonetta, valtava keittiö, kodinhoitohuone ja runsaat varastotilat, sekä sääsuojattu yhteys autokatokseen. Arjen luksusta parhaimmillaan!

Asukas kuvailee kotiaan seuraavasti:

”Hirsitalossa nukuttaa hyvin. Talon suunnittelussa ja rakentamisessa on huomioitu allergisuus – tässä talossa asuessa ei allergisuus ole vaivannut! Makuuhuoneet on sijoitettu hirsitalon kulmiin ja niihin jää silloin kaksi hengittävää hirsiseinää. Massiivipuutalon sisäilma ja akustiikka rauhoittaa koko kodin ja jopa koko perheen käytännöllisyydellään. Kodinhoitohuoneessa on säilytystilaa ja kuivauskaappi on lapsiperheelle arjen luksusta, katettu sisääntuloterassi jättää kurat pihalle ja pitää meidät kuivina kotiin tullessa.”

Suurista ikkunoista tulvii valoa ja avarat tilat korostavat tyylikkäitä hirsiseiniä. Talo tarjoaa turvallista ja terveellistä asumista. Tämä on todiste, että moderni hirsitalo istuu luontevasti myös kaupunkimaisemaan.

Perhekodissa tärkeintä on toimivuus ja käytännönläheisyys, johon tässä projektissa keskityttiin. Talo rakentuu tarpeeseen ja näin ollen asujan ei tarvinnut mukautua valmiiseen malliin.

 

 

Jos tahdot keskustella omasta projektista tai saada lisätietoja tästä hirsitalosta voit olla yhteydessä meidän Markoon!