CLT-talo Villa Lippa | Vapaa-ajan asunto upealla näköalalla Lohjalla

Finnlog rakensi Lohjan Asuntomessujen oheiskohteeseen arkkitehtonisesti näyttävän CLT-talon

Villa Lippa Kisakallio on korkeatasoinen vapaa-ajan asunto, jossa yhdistyvät ekologinen rakennusmateriaali sekä moderni arkkitehtuuri.

Kallion päälle, yhdelle Kisakallion upeimmista paikoista rakennetun 174-neliöisen talon ikkunoista avautuvat upeat maisemat alla olevalle Lohjanjärvelle. Talon modulaarinen rakenne ja eri suuntiin kaltevat kattorakenteet antavat sille persoonallisen ilmeen, ja suojaisa terassipiha uima-altaineen tekee kohteesta täydellisen vapaa-ajanviettopaikan.

”Villa Lippa Kisakallio on uusin taidonnäytteemme. Rakennamme mielellään persoonallisia ja haastavia kohteita, joista meillä on pitkä kokemus ja osaaminen. Villa Lippa Kisakallio rakennettiin asiakkaalle muuttovalmiiksi avaimet käteen -periaatteella, samoin kuin useat muutkin kohteemme, kertoo Finnlogin toimitusjohtaja Alar Anton.

Villa Lipan suunnittelusta on vastannut Finnlogin arkkitehti Liis Sagadi, jolla on pitkä kokemus sekä osaaminen modernien hirsi- ja massiivipuutalojen suunnittelusta.

Kohteen sisustussuunnittelusta on vastannut Heli Virtanen, Iloa360-toimistosta, joka suunnitteli myös Finnlogin paljon kehuja keränneen messukohde-Hetenan sisustuksen viime vuonna.

Tutustu Virtuaalisesti Villa Lippaan ja katso talon kaikki yksityiskohdat!