CLT-talo Hetena | Näyttävä ja moderni koti Tuusulassa

Finnlog osallistui elokuussa 2020 ensimmäistä kertaa Tuusulan Rykmentinpuistossa järjestetyille Asuntomessuille. Finnlogin messukohde, CLT-talo Hetena on näyttävä kohde, jossa yhdistyvät ekologinen rakennusmateriaali ja moderni arkkitehtuuri. Hetena herätti messujen aikaan paljon huomiota ja se oli yksi messujen eniten huomiota herättäneistä kohteista!

Finnlog Hetena on huoneistoalaltaan 143,5-neliöinen yksitasoinen omakotitalo. Sen eri suuntiin kaltevat kattorakenteet ja talon keskelle jäävä atriumpiha tekevät talosta persoonallisen. Hetenan on suunnitellut arkkitehti Mikki Ristola helsinkiläisestä AOR Arkkitehdit -toimistosta, joka on palkittu, puurakentamiseen erikoistunut arkkitehtitoimisto. Suojaisan, yksityisyyttä tarjoavan atriumpihan ansiosta Hetena sopii hienosti tiiviisti rakennettuun kaupunkiympäristöön.

”Hetena on saanut vaikutteita perinteisistä suomalaisista talotyypeistä. Talomallin suunnittelussa tavoitteena on ollut huomioida puun ja clt-rakenteiden ominaisuudet ja tulkita suomalaista puurakentamisperinnettä nykyaikaiseen arkkitehtuuriin sovellettuna”, kertoo arkkitehti Mikki Ristola.

Hetenan moderni sisustus keräsi Asuntomessuilla kehuja ja ihastusta niin messukävijöiltä kuin median edustajilta. Sisustuksen perustana oli antaa talon arkkitehtuurin puhua puolestaan.

”Hetenaan suunniteltu sisustus on selkeä ja moderni, ja se antaa tilaa talon hienolle arkkitehtuurille. Puu ja betoni ovat isossa roolissa kodin pinnoissa ja värimaailma on luonnonläheinen. Sisustuksen tavoitteena on inspiroida Hetena-talomallista kiinnostuneita rakentajia ja tuoda esille moderniin massiivipuurakentamiseen sopivia sisustuksellisia vaihtoehtoja”, Hetenan sisustussuunnittelusta vastannut Heli Virtanen, Iloa360-suunnittelutoimistosta kuvailee.

Tutustu Hetenaan tarkemmin: https://finnlog.fi/hetena/