Hirsitalon katto

Hirsitalon katto viimeistelee hirsitalosi ilmeen.

Hirsitalon katto: vaihtoehdot

Finnlogin hirsitalon katto on valittavissa seuraavista vaihtoehdoista: teräskatto, tiilikatto ja bitumikatto. Rakentuipa hirsitalosi metsätilalle tai taajamaan, talon kattomateriaali, väri sekä profiili vaikuttavat niin talon ulkonäköön kuin siihen miten talo sulautuu ympäristöönsä. Me Finnlogilla teemme yhteistyötä luotettavien suomalaisten kattovalmistajien kanssa.

 

Teräskatto

Finnlogin hirsirakennusten teräskatot ovat kestäviä ja laadukkaita. Monipuolinen väri- ja tyylivalikoima kattaa niin modernin kuin perinteisen kattotyylin: pystysaumakatteet, muotokatteet ja suorauraiset katteet. Katelevyt suojaavat taloasi ja sen rakenteita Suomen vaihtelevilta sääolosuhteilta, niin sateelta kuin lumeltakin. Katelevyt ovat katon näkyvin osa ja luovat siten talon yleisilmeen. Finnlogin hirsitaloihin saat teräskaton, joka kestää aikaa – se on kestävä ja tyylikäs vesikattovalinta.

 

Tiilikatto

Tiilikatto on kaunis ja kestävä, Suomen olosuhteisiin suunniteltu katto. Finnlogin hirsitaloihin saatava betonikattotiili on hiljainen katemateriaali, jota voidaan käyttää niin uudisrakentamiseen kuin vanhan katon korjaamiseen. Tiilikatteen alla käytetään aina aluskatetta. Betonitiilikatteen asennus on nopeaa. Tarjolla on erilaisia kattotiilityyppejä ja värejä, joista voit valita hirsitalosi ulkonäköön sopivimman.

 

Bitumikatto

Bitumikatto on helppo asentaa kaikkiin kattotyyppeihin. Bitumikaton kestävyys, erityisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa, ja hiljaisuus tekevät siitä suositun kattomateriaalin.

Bitumikatossa ei käytetä erillistä aluskatetta. Sen virkaa toimittaa yhtenäinen puualusta. Bitumikattolaattoja on valittavissa monissa eri väreissä ja muodoissa, klassisen mustan kattolaatan lisäksi.

Tutustu hirsitaloihimme täällä!